SÂMBĂTĂ

0

20:00  PRO TV

The Accountant: Cifre periculoase (acţiune, SUA, 2016) Cu: Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, J.K. Simmons, Ben Affleck, Anna Kendrick

Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck („Batman vs. Superman, Zorii Dreptăţii”) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii.

23:00 PRO CINEMA

 Cu lumea-n cap (comedie, SUA, 2012) Cu: Paul Rudd, Jennier Aniston, Justin Theroux, Alan Alda, Malin Akerman, Ken Marino, Kerri Kenney

Viaţa soţilor George (Paul Rudd) şi Linda (Jennifer Aniston) se schimbă după ce bărbatul este concediat şi cei doi sunt nevoiţi să se mute în Atlanta la Rick, fratele lui George. Pe drum, cei doi întâlnesc o comunitate cu personaje excentrice, care îmbrăţişează un mod diferit de a privi lucrurile.

20:00 PRIMA TV

Toamnă la New York (dramă, S.U.A, 2000) Cu: Richard Gere, Wynona Ryder, Anthony LaPaglia

Filmul descrie aventurile sentimentale ale lui Will Keane un playboy care se apropie de vârstă de 50 de ani – un seducător fără scrupule, până în momentul în care o întâlneşte pe Charlotte Fielding. Charlotte are pe jumătate vârsta lui Will, este o tânără de 21 de ani şi este nerăbdătoare să trăiască emoţiile vieţii adulte.

22:00 CINEMAX

American Beauty (Dramă, SUA, 1999) Cu: Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley, Mena Şuvari

„Voi fi mort într-un an”, spune Lester Burnham (Kevin Spacey), un bărbat de vârstă mijlocie care se va întoarce împotriva tuturor aspectelor care îl țin pe loc – vârsta, soția (Annette Bening), slujba, propriul trup. Inspirat de dorința sexuală pe care o simte față de prietena sexy (Mena Suvari) a fiicei sale adolescente, Lester își dă demisia, începe să se antreneze, își cumpără mașina pe care și-a dorit-o mereu, o pune la locul ei pe soția lui care îl înșală… și, în sfârșit, începe să trăiască din nou.

Deja ai votat!
se încarcă...