DUMINICĂ

0
Bradley Cooper Wallpaper @ go4celebrity.com

20:30 PRO CINEMA

Australia (aventuri, coprod, 2008) Cu: Shea Adams, Eddie Barroo, Ray Barrett, Tony Barry, Jamal Sydney Bednarz, Damian Bradford

Tânăra şi frumoasa aristocrată britanică Sarah Ashley moşteneşte o vastă proprietate şi o fermă de animale în partea de nord a Australiei.

20:00 PRO TV

Anna (acţiune, SUA, 2019) Cu: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans

În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel. Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova se găsește așadar un secret periculos care o transformă în cea mai letală armă a guvernului, un asasin antrenat să nu-și rateze ținta și să facă față oricărei confruntări.

21:00 CINEMAX

Asistenta personală (Dramă, SUA, 2019) Cu: Julia Garner, Matthew Macfadyen, Kristine Froseth, Makenzie Leigh, Noah Robbins

Filmul urmărește o zi din viața lui Jane (Julia Garner), care a absolvit recent facultatea și își dorește să devină producător de film. Ea s-a angajat de curând și este asistenta unui puternic mogul din showbiz. Ziua ei este ca a oricărei asistente personale – face cafea, schimbă hârtia din copiator, comandă mâncare, rezervă bilete de avion, răspunde la telefon. Dar pe măsură ce ziua lui Jane se desfășoară, ea devine conștientă de abuzul care se găsește în fiecare aspect al muncii sale, o acumulare de elemente negative pe care Jane decide să le confrunte doar ca să descopere adevărata forță a sistemului în care a intrat.

15:25 HBO

S-a născut o stea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Bradley Cooper, nominalizat de 4 ori la premiul Oscar, și Lady Gaga, cântăreață multi-premiată, interpretează rolurile principale, Lady Gaga fiind la primul rol principal într-un film, iar Cooper regizează această dramă, fiind și debutul lui în regie. În această nouă adaptare a unei povești de dragoste tragice, el este muzicianul Jackson Maine care o descoperă pe Ally, o artistă în devenire, de care se și îndrăgostește. Ea a renunțat de curând la visul ei, să fie o mare cântăreață … până când Jackson o aduce în lumina reflectoarelor. Dar pe măsură ce Ally devine din ce în ce mai cunoscută, relația lor personală se destramă în timp ce Jack se luptă constant cu demonii săi interiori.

Deja ai votat!