LUNI

0

20:30 PRO CINEMA

Film artistic: Punct de impact (thriller, SUA, 2008) Cu: Brian Austin Green, Melissa Keller, Kayla Ewell, Joe Manganiello, Linden Ashby, Eddie Alfano, Ed Francis Martin, Nikki Novak

Kelly Reyes (Melissa Keller) se pregăteşte pentru cel mai important meci de volei din viaţa ei. Tânăra îl întâlneşte într-o zi pe misteriosul jurnalist Holden (Brian Austin Green) care doreşte să îi ia un interviu.

 

 

22:30 PRO TV

Furia (acţiune, SUA, Franta, 2014)Cu: Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady

Paul Maguire (Nicolas Cage), Kane (Max Ryan) şi Danny Doherty (Michael McGrady), tovarăşii lui, fura banii unui mafiot rus şi fug.  Maguire pleacă cu o geantă în care se afla banii şi un pistol tokarev.

 

 

22:35 CINEMAX

Cei care urmează (Dramă, SUA, 2019) Cu: Olivia Colman, Kaitlyn Dever, Alice Englert, Jim Gaffigan, Walton Goggins

În sălbăticia din munții Apalași, pastorul Lemuel Childs (Walton Goggins) are grijă de o comunitate izolată de oameni care manevrează șerpii, o sectă obscură de penticostali care găsesc șerpi veninoși ca să-și demonstreze valoarea în fața lui Dumnezeu. În timp ce fiica lui devotată, Mara (Alice Englert), se pregătește pentru nunta ei sub ochiul vigilent al lui Hope Slaughter (Olivia Colman), un secret periculos este scos la iveală și ea este obligată să se confrunte cu tradiția mortală a bisericii tatălui ei.

 

 

21:50 HBO

Judy (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Michael Gambon

Legenda showbizului Judy Garland (Renée Zellweger) sosește la Londra în iarna anului 1968 pentru un turneu de cinci săptămâni, cu casa de bilete închisă, la clubul de noapte Talk of the Town. Au trecut 30 de ani de când și-a câștigat faima cu rolul din „Vrăjitorul din Oz”, dar, chiar dacă vocea i-a slăbit, potențialul dramatic i-a crescut. Pe măsură ce Garland se pregătește pentru spectacol, ea negociază cu impresarii, îi vrăjește pe muzicieni și le arată tuturor șarmul și istețimea ei. Chiar și dorința ei de iubire pare la fel de puternică în timp ce se implică într-o poveste de dragoste cu Mickey Deans, cel care va fi al cincilea soț al ei. Filmul sărbătorește vocea, capacitatea pentru dragoste și farmecul „celei mai mari cântărețe din lume”

Deja ai votat!
se încarcă...