Vineri

0

22:30 PRO TV

Atomic Blonde: Agentă sub acoperire (acţiune, SUA, 2017) Cu: Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman

Atomic Blonde: Agentă sub acoperire” o aduce pe Charlize Theron într-o misiune explozivă . Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.

22:35 CINEMAX

Asistentă personală (Dramă, SUA, 2019) Cu: Julia Garner, Matthew Macfadyen, Kristine Froseth, Makenzie Leigh, Noah Robbins

Filmul urmărește o zi din viața lui Jane (Julia Garner), care a absolvit recent facultatea și își dorește să devină producător de film. Ea s-a angajat de curând și este asistenta unui puternic mogul din showbiz. Ziua ei este ca a oricărei asistente personale – face cafea, schimbă hârtia din copiator, comandă mâncare, rezervă bilete de avion, răspunde la telefon. Dar pe măsură ce ziua lui Jane se desfășoară, ea devine conștientă de abuzul care se găsește în fiecare aspect al muncii sale, o acumulare de elemente negative pe care Jane decide să le confrunte doar ca să descopere adevărata forță a sistemului în care a intrat.

16:10 HBO

Călătorie neplanificată (Dramă, SUA, 2020) Cu: Haley Lu Richardson, Barbie Ferreira, Sugar Lyn Beard, Alex Macnicoll, Ramona Young

Filmul spune povestea Veronicăi (Haley Lu Richardson), o tânără în vârstă de 17 ani care nu credea vreodată că va dori să pice un test – asta până când se află în fața unei bucăți de plastic cu două linii roz. Viitorul promițător la o facultate bună îi este amenințat, iar Veronica ia în considerare o hotărâre pe care nu credea că va fi nevoită să o facă la această vârstă. Decizia grea o duce într-o călătorie de sute de kilometri spre New Mexico alături de fosta ei prietenă Bailey (Barbie Ferreira). De-a lungul călătoriei de trei zile, cele două tinere vor descoperi că unul dintre cei mai importanți factori din viața unei persoane este prietenia adevărată.

22:30 PRO CINEMA

Sahara (acşiune, UK, Spania, Germania, SUA, 2005) Cu: Matthew Mcconaughey, Steve Zahn, Penelope Cruz, William H. Macy, Rainn Wilson, Delroy Lindo, Lambert Wilson, Lennie James, Robert Cavanah

Exploratorul Dirk Pitt (Matthew McConaughey) şi amicul său Al Giordino (Steve Zahn) pornesc în avetura vieţii lor, încercând să găsească o comoară în Sahara, una dintre cele mai periculoase regiuni din Africa.

21:00 TNT

Copiii tatălui (dramă coprod 2006) Cu: Clive Owen, Julianne Moore

Pământ, anul 2027: speranțele pentru viitor s-au diminuat. Sunt aproape 19 ani de la ultima naștere a unui copil și cu fiecare an care trece, inexplicabil, fără o naștere pe întreg pământul, omenirea se apropie de dispariție, cerându-și ultimele drepturi asupra viitorului. În timp ce majoritatea oamenilor aleg să îmbrățișeze inevitabilul și se îndreaptă spre separatism, ilegalitate și nihilism, alții se luptă pentru o planetă unită și pentru drepturile populației, adlată acum pe cale de dispariție.

Deja ai votat!