SÂMBĂTĂ

0

23:45 PRO TV

Umbre întunecate (comedie, SUA 2012) Cu: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jonny Lee Miller, Bella Heathcote, Gulliver McGrath, Ray Shirley

În anul 1752, Joshua (Ivan Kaye) şi Naomi (Susanna Cappellaro) părăsesc Liverpool împreună cu fiul lor navigând spre o viaţă nouă în America. După douăzeci de ani. Barnabas (Johnny Depp) este bogat, puternic, are succes la femei şi lumea la picioare.

 

20:30 PRO CINEMA

Tentaţia banilor (dramă, SUA, Canada, 2005) Cu: James Marsters, John Cassini, Larry Manetti, Wayne Robson, Robin Brule,         Jason Schombing, Margot Kidder, Randy Butcher, Kira Clavell

Bobby Comfort (James Marsters) este un fost deţinut, care îşi dă seama că tentaţia crimei şi a câştigului este mai mare decât orice pe lume. Prietenul acestuia, Sammy (John Cassini), îi face o propunere pe care acesta nu o poate refuza: să se implice în jaful în valoare de 10 milioane de dolari dintr-un hotel.

18:45 CINEMAX

A 25-a oră (Dramă, SUA, 2002) Cu: Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper, Rosario Dawson, Anna Paquin

Filmul lui Spike Lee spune povestea ultimelor ore de libertate ale unui traficant de droguri, înainte de a fi trimis după gratii pentru șapte ani. Pe durata acestei zile, trebuie să-și ia adio de la iubită, de la tatăl său și de la cei mai buni prieteni. Trebuie să găsească pe cineva să aibă grijă de câinele său. În tot acest timp, e complet lipsit de remușcări: îi pare rău pentru faptul că se duce la închisoare, dar nu și pentru felul în care își conducea afacerile pe care, probabil, nu le-ar fi întrerupt dacă n-ar fi fost prins. Numele acestui individ este Monty Brogan (Edward Norton). E inteligent, vorbește bine, pare un băiat drăguț. Prima dată când îl întâlnim, salvează un câine bătut, pe jumătate mort. Știm că se asociază cu băieții răi – cu mafia rusească din New York – dar e greu să ni-l imaginăm vânzând droguri.

 

20:00 HBO

Zodiac (Polițist, SUA, 2007) Cu: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Anthony Edwards, Brian Cox

Deja ai votat!
se încarcă...