DUMINICĂ

22:00 PRO TV

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (acţiune, 2014) Cu: Tom Cuise, Emily Blunt, Brendan Gleeason, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh

Pământul este atacat de o rasă extraterestră care se comporta ca un stup. Milioane de oameni sunt ucise şi armatele ţarilor afectate îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Ofiţerul Cage (Tom Cruise) este trimis să lupte împotriva extratereştrilor, deşi nu a fost niciodată pe front. În scurt timp este ucis, dar reuşeşte să omoare un extraterestru alpha.

17:50 CINEMAX

Dovada (Dramă, SUA, 2005) Cu: Jake Gyllenhaal, Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Danny McCarthy, Hope Davis

Catherine este o femeie tânără care este puternic devotată tatălui ei, Robert, un matematician genial și foarte cunoscut. În timp ce talentul lui Robert în lumea numerelor încă este puternic, contactul lui cu realitatea începe să slăbească și, cum Robert se afundă în nebunie, Catherine începe să se întrebe dacă nu cumva și ea a moștenit boala psihică a tatălui ei împreună cu geniul lui matematic. După ce Robert moare, Catherine este confruntată de Hal, un student talentat care vrea să se uite peste ultimele notițe ale lui Robert în speranța că îi va găsi cea mai importantă lucrare. În timp ce Catherine ezită să se uite cu atenție peste munca tatălui său, îi îngăduie lui Hal să facă asta și când un caiet de notițe dezvăluie o dovadă matematică de proporții potențiale istorice, trimite valuri de șoc în mai multe direcții.

22:30 HBO

Scapă cine poate (Comedie, SUA, 2019) Cu: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie Macdowell

O tânără mireasă (Samara Weaving) se alătură noului ei soț (Mark O’Brien) și familiei sale bogate într-un joc mortal, o tradiție în familia excentrică. Toți se luptă pentru propria supraviețuire în această comedie neagră.

19:05 TNT

Viziuni ciudate (SF SUA 1999) Cu: Michael Dudikoff, Michele Greene, Heather Langenkamp

Robert Dean se credea un tânăr obişnuit, până când, într-o zi, se trezeşte că nu-şi aminteşte nimic din propria lui viaţă. Încercând să dezlege misterul trecutului său, descoperă treptat că este victima unui complot de proporţii. O echipă de oameni de ştiinţa l-a folosit pe post de cobai, programându-l să comită crime. Singura şansă a lui Robert este să pornească într-o cursă contra-cronometru pentru a-şi salva memoria şi viaţa.

Deja ai votat!