LUNI

Scott Adkins

22:30 PRO TV

Joc murdar (acţiune, 2016) Cu: Scott Adkins, Teodora Duhovnikova, Alon Aboutboul

Începută de Wesley Snipes şi continuată de Michael Jai White, seria Undisputed îl are acum, ca şi în partea a treia, în prim plan pe Scott Adkins, cel care îi dă viaţă durului Yuri Boyka. Revenit pe calea cea dreaptă, eroul celei de-a treia părţi a seriei se va vedea pus în faţa unor noi aventuri şi a unor noi încercări. Boyka ţinteşte pătrunderea în galele “greilor”, însă atunci când un deces accidental are loc în ring, acesta începe să-şi pună la îndoială motivele pentru care luptă şi principiile de viaţă.

 

22:30 PRO CINEMA

Cavalerul de oţel (acţiune, Marea Britanie, SUA, Germania 2011) Cu: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi, Paul Giamatti, Charles Dance

În anul 1215, regele Ioan fără de ţară este forţat de aristocraţie să semneze Magna Charta Libertatum, document care îi limita drepturile foarte mult, evitându-se astfel abuzurile pe care monarhii le-ar putea comite.

19:30 CINEMAX

Roşie (Dramă, Irlanda, 2018) Cu: Sarah Greene, Moe Dunford, Ellie O’Halloran, Ruby Dunne, Darragh McKenzie

Filmul spune povestea unei mame care încearcă să-și protejeze familia după ce proprietarul locuinței lor vinde casa și ei rămân pe străzi. Este greu să găsească o cameră pentru o noapte și este și mai greu să găsească o casă permanentă. Între ușile mașinii lor, Rosie (Sarah Greene) și John Paul (Moe Dunford) se zbat să mențină un spațiu iubitor în timp ce-și protejează copiii de realitatea situației în care se află. Filmul examinează modul în care chiar și în timpul unor crize iubirea și puterea unei familii îi ajută să reziste.

16:30 HBO

Chemarea străbunilor (Aventuri, SUA, 2020) Cu: Harrison Ford, Omar Sy, Dan Stevens, Karen Gillan, Bradley Whitford

Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, filmul transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine cu o inimă mare, și a lui John Thornton (Harrison Ford), bărbatul în care Buck trebuie să învețe să aibă încredere. Îndepărtat brusc din frumoasa lui casă din California însorită, Buck ajunge în sălbăticia exotică din Yukon, Alaska. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie în timpul zilelor agitate din perioada goanei după aur din anii 1890, Buck a lăsat în urmă o viață confortabilă pentru una plină de dificultăți și lupte pentru supraviețuire. Viața se schimbă din nou pentru Buck când îl întâlnește pe Thornton, un aventurier singuratic, și este clar că cei doi sunt meniți să experimenteze împreună aventura unei vieți. Într-un mediu spectaculos și neiertător, călătoria îi transformă pe amândoi.

 

Deja ai votat!