MIERCURI

0
Michael Douglas

20:00 FILM NOW

Santinela (2006, Thriller) Cu: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria

Pete Garrison, agent în Serviciul Secret, i-a salvat viaţa Preşedintelui S.U.A. în urmă cu 20 de ani. Foarte îndrăgit şi respectat de colegii săi, Garrison (Michael Douglas) se ocupă în prezent de securitatea Primei Doamne. El trăieşte într-o lume aparte, bine ordonată, cu reguli stricte şi proceduri speciale. Acest univers este zdruncinat de o serie de evenimente misterioase. Colegul şi bunul prieten al lui Pete, Charlie Merriweather (interpretat chiar de regizorul Clark Johnson) îi dă de înţeles că vrea să-i comunice informaţii secrete, extrem de importante. Charlie nu mai apucă, deoarece este asasinat în locuinţa sa. Crima este făcută să pară opera unor tâlhari.

18:00 CINEMAX

Scarborough (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Edward Hogg, Jodhi May, Jordan Bolger, Jessica Barden, Daniel York

Acțiunea filmului se desfășoară de-a lungul a trei zile în Scarborough, un oraș de pe malul mării. Două cupluri caută o scăpare de constrângerile vieții de zi cu zi. Într-un hotel ponosit și departe de ochii curioși ai oamenilor din orașul lor natal, ei râd, se ceartă, fac dragoste și se bucură de faptul că nu-i cunoaște nimeni. Camerele de hotel reprezintă un refugiu sigur, dar și o închisoare de vreme ce nu îndrăznesc să iasă afară având în vedere că la doar 16 ani, doi dintre ei sunt încă la școală, iar ceilalți doi sunt profesorii lor. Filmul, o poveste de dragoste, dar și o anchetă socială, se folosește de structura lui ca să exploreze limitele responsabilității și ale consimțământului.

22:30 HBO

Proxima (Dramă, Franța, 2019) Cu: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger

Sarah Loreau (Eva Green), o astronaută și om de știință, își vede visul devenit realitate când este aleasă să participe la o misiune de un an la bordul Stației Spațiale Internaționale. Pe măsură ce începe un intens antrenament fizic și mental, ea trebuie să se împace cu ce va însemna pentru ea să-și părăsească fiica în vârstă de 7 ani. În timp ce data plecării se apropie și se confruntă cu mai multe provocări alături de echipa internațională condusă de un important astronaut NASA (Matt Dillon), angajamentul lui Sarah față de slujba ei și datoria ei ca mamă sunt supuse testului final.

22:30 PRO CINEMA

Preţul răzbunării (acţiune, SUA 2011) Cu: Djimon Hounsou, Kevin Bacon, Jirantanin Pitakporntrakul

O tânără nevinovată este răpită şi ucisă de o bandă thailandeză de traficanţi de carne vie. Îndurerat peste măsură, tatăl ei, dornic de răzbunare, îl angajează pe nemilosul Curtie Church pentru a-i pedepsi pe ucigaşii fiicei sale.

 

Deja ai votat!
se încarcă...