JOI

0
Ben Affleck

16:15 CINEMAX

Remedii de aur (Dramă, SUA, 2017) Cu: Emily Browning, Adam Horovitz, Mary-Louise Parker, Lily Rabe, Jason Schwartzman

Un arhivist, Nick (Adam Horovitz), duce o existență liniștită în Brooklyn unde se ocupă de un proiect pentru socrul lui. În scurt timp, Naomi (Emily Browning), o studentă în vârstă de 20 de ani, vine din Australia ca să-l ajute pe Nick timp de un semestru. Singura persoană pe care o cunoaște în oraș este Buddy (Jason Schwartzman), un producător muzical care locuiește în același cartier. În perioada celor câteva luni pe care le petrece pe lângă Nick, Buddy și familiile lor, Naomi distruge echilibrul precar care ține laolaltă cele două gospodării.

18:25 HBO

Sub ape (Horror, SUA, 2020) Cu: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Mamoudou Athie, T.J. Miller, John Gallagher Jr.

La 11 mii de metri sub apă, în adâncurile tulburi ale Gropii Marianelor, Norah Price (Kristen Stewart) face parte dintr-un echipaj de cercetători subacvatici. După ce un cutremur distruge integritatea structurală a pereților laboratorului lor care îi separă de presiunea apei sărate, membrii echipajului trebuie să găsească o metodă ca să supraviețuiască. Conduși de căpitanul lor (Vincent Cassel), supraviețuitorii își dau seama că singura lor speranță este să ajungă la un centru învecinat care poate a rămas intact. Dar, în scurt timp, se trezesc într-o luptă pentru viețile lor când descoperă că nu sunt singuri chiar și la adâncime.

16:15 PRO CINEMA

Condamnat pe nedrept (dramă, SUA, 2010) Cu: Julia Ormond, Mahershala Ali, Lisa Arrindell Anderson, Bruce McKinnon, Omar J. Dorsey, Rhomda Griffis

Janet Gregory (Julia Ormond) preia cazul lui Calvin Willis (Mahershala Ali), un afro-american acuzat pe nedrept pentru că a violat o faţă de cartier. Femeia începe o luptă pe viaţă şi pe moarte cu sistemul de justiţie pentru a-i face dreptate lui Calvin, care îşi petrece mai mult de 20 de ani în închisoare.

00:00 PRO TV

Argo (thriller, SUA, 2012) Cu: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman, Victor Garber, Tate Donovan, Clea Duvall

În anul 1979 manifestanţii iranieni ocupă Ambasada Statelor Unite ale Americii din Teheran şi câţiva americani sunt luaţi ostatici. Misiunea lui Tony Mendez ( Ben Affleck), un agent CIA, este foarte grea şi anume să pună la cale un plan perfect pentru eliberarea ostaticilor.

Deja ai votat!