Vineri

22:00 PRIMA TV

Pata umană (dramă, SUA 2003) Cu: Anthony Hopkins, Nicole Kidman

Coleman Silk (Hopkins), un profesor clasic cu un secret teribil, este pe cale să distrugă viaţa liniştită dintr-un mic oraş din New England. Când idila sa cu o tânără administratoare (Kidman) este dezvăluită, secretul pe care Silk îl ascunsese cu grijă mai bine de 50 de ani faţă de soţia sa, copiii şi colegii săi, scriitorul Nathan Zuckerman, iese la iveală iscând o conflagraţie de consecinţe distrugătoare. Zuckerman este cel care descoperă secretul lui Silk şi astfel începe să reconstituie necunoscută biografie a acestui eminent, integru om, considerat a fi un bun pedagog toată viaţa lui, şi să înţeleagă cum această viaţa ingenios născocită a fost desluşită.

20:30 PRO CINEMA

Triunghiul dragostei şi al morţii (coprod, thriller, 2014) Cu: Oscar Isaac, Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Daisy Bevan, Babis Chatzidakis, David Warshofsky

În timpul unei vacanţe în Grecia cuplul american Chester MacFarland (Viggo Mortensen) şi Colette (Kirsten Duns) îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr ghid turistic. Atras de Colette bărbatul acceptă imediat invitaţia celor doi la cină.

21:50 HBO

Atacul monștrilor (Comedie, SUA, 2019) Cu: Tashiana Washington, Ava Preston, Jack Fulton, Jaeden Noel, Dee Wallace

Inspirat de seria de filme culte din anii 1980 și 1990, filmul o urmărește pe Drea, în vârstă de 20 de ani, care acceptă o slujbă de dădacă pentru un profesor de la un colegiu la care speră să meargă. Drea se chinuie să-i distreze pe Trissy și Jake, copiii profesorului, și pe Phillip, fratele ei mai mic. Ea decide să-i ducă într-o excursie fără să știe că niște creaturi extraterestre misterioase au aterizat în apropiere și au început să devoreze toate ființele vii pe care le întâlnesc. În timp ce sunt vânați de aceste creaturi, Drea și copiii dau peste Bianca, o creatură feminină aparent inofensivă care fuge de ceilalți. Acum toți trebuie să lucreze împreună ca să supraviețuiască.

22:30 CINEMAX

Nu întoarce privirea! (Dramă, Germania, 2018) Cu: Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer, Saskia Rosendahl, Oliver Masucci

Inspirat de evenimente adevărate și cu acțiunea întinzându-se de-a lungul a trei perioade din istoria germană, filmul spune povestea lui Kurt (Tom Schilling), un tânăr student la Arte, care se îndrăgostește de colega lui Ellie (Paula Beer). Tatăl lui Ellie, profesorul Seeband (Sebastian Koch), un doctor faimos, nu este mulțumit de alegerea fiicei lui și jură să distrugă relația celor doi. Ceea ce nimeni nu știe este că viețile lor sunt deja interconectate prin intermediul unei crime teribile pe care Seeband a comis-o cu ani în urmă.

Deja ai votat!