SÂMBĂTĂ

0
Jason Statham

22:00 PRIMA TV

Răzbunarea gemenilor (acţiune, S.U.A 1999) Cu: Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery

În Boston, doi fraţi gemeni irlandezi, profund credincioşi, decid în numele dreptăţii, să-i răzbune pe toţi cei terorizaţi de mafie. Ageri, buni luptători, ei ucid fără milă mai mulţi mafioţi periculoşi. De ce nu întreprinde nimic ofiţerul FBI însărcinat cu ancheta, aflat mereu pe urmele lor.

20:30 PRO CINEMA

Ultima călătorie (dramă, SUA, 2009) Cu: Tracy Pollan, Grant Show, Catherine Dent, Amy Gumenick

Natalee Hollaway dispare în 2005 în Aruba, în timpul unei excursii cu colegii de clasă. Beth Holloway (Tracy Pollan), mama adolescentei începe o cursă de neoprit pentru a descoperi adevărul din statele dispariţiei fiicei ei.

20:00 PRO TV

 Mecanicul (acțiune, SUA 2011) Cu: Jason Statham, Ben Foster, Tony Goldwyn, Donald Sutherland, Jeff Chase, Mini Anden, James Logan

Arthur Bishop (Jason Statham) este un asasin profesionist care acţionează în baza unui set de reguli de la care nu se abate niciodată.

22:00 CINEMAX

Filiera mongolă (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Kaiwi Lyman, Amarsaikhan Baljinnyam, Sanjar Madi, Tsetsegee Byamba, Zhandos Aibassov

Lucrând sub acoperire într-un caz de trafic de persoane, agentul FBI Wade Dalton (Kaiwi Lyman) îl capturează pe Serik Ibrayev (Sanjar Madi), un agent misterios din lumea subterană din Mongolia. Wade trebuie să facă echipă cu Ganzorig (Amra Baljinnyam), un polițist dur, ca să-l escorteze pe Serik înapoi în Mongolia ca să depună mărturie într-un tribunal împotriva membrilor unui sindicat mafiot care vor face orice ca să-i oprească.

Deja ai votat!
se încarcă...