DUMINICĂ

0
Hugh Jackman

16:15 PRO CINEMA

Pe urmele vinovatului (dramă, SUA, Canada 2006) Cu: Tom Selleck, Viola Davis, Kohl Sudduth, Orla Brady, Gary Basaraba

În momentul în care cadavrul lui Billie Bishop, o tânără însărcinată, în vârstă de 14 ani, este găsit pe marginea unui lac, Jesse Stone îşi dă seama în scurt timp că acest caz este învăluit în mister. Iniţial, suspectul principal este Hooker Royce, un tânăr foarte popular care se întâlnea cu Billie.

 

21:00 CINEMAX

Alita: Îngerul războinic (SF, SUA, 2019) Cu: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein

Când Alita se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido, un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate din Iron City, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios și noul ei prieten Hugo o ajută să-și recapete memoria. Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – are abilități unice de luptă pe care cei de la putere vor să pună mâna cu orice preț. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea să-și salveze prietenii, familia și lumea pe care a ajuns să o iubească.

 

18:10 HBO

Scandal în educație (Comedie, SUA, 2019) Cu: Hugh Jackman, Allison Janney, Ray Romano, Geraldine Viswanathan, Alex Wolff

Frank Tassone (Hugh Jackman) și Pam Gluckin (câștigătoarea premiului Oscar, Allison Janney) sunt administratorii unei școli din Long Island care au adus districtului școlar Roslyn un prestigiu fără precedent. Frank, mereu la patru ace, este maestrul mesajelor pozitive, fie când se află în fața unei audiențe, fie când este în fața unui elev sau părinte. Pe scurt, Frank pare că nu ar putea să greșească vreodată. Asta până când un elev reporter (Geraldine Viswanathan) decide să acorde mai multă atenție unor rapoarte de cheltuieli și începe să descopere o schemă de delapidare de mari proporții. Acest lucru îl face pe Frank să gândească un plan prin care să se acopere, prin orice mijloace necesare.

18:25 TNT

Unsprezece plus una (acţiune SUA 2004) Cu: George Clooney, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones

Au trecut trei ani de când Danny Ocean şi echipa sa – în frunte cu agentul de vânzări Rusty Ryan, întreprinzătorul hoţ de buzunare Linus Caldwell, expertul în explozibili Basher Tarr şi spărgătorul de seifuri Frank Catton – au dus la bun sfârşit unul dintre cele mai îndrăzneţe şi elaborate jafuri din istorie, furându-i crudului om de afaceri Terry Benedict şi ultimul bănuţ depozitat în seiful său impenetrabil din Las Vegas. După ce au împărţit prada de 160 de milioane de dolari, fiecare dintre membrii echipei infame a lui Ocean au încercat să devină cinstiţi, să nu iasă în evidenţă şi să ducă o viaţă sub semnul legii… dar acest lucru se dovedeşte a fi o provocare, spre dezamăgirea soţiei lui Danny, Tess.

Deja ai votat!
se încarcă...