LUNI

Tom Hanks

22:30 PRO CINEMA

Culoarul Morţii (dramă, SUA, 1999) Cu: Tom Hanks, David Morse, Michael Clarke Duncan, Bonnie Hunt, James Cromwell, Michael Jeter, Graham Greene, Doug Hutchison, Sam Rockwell

Acţiunea filmului se petrece în anul 1935 în sectorul condamnaţilor la moarte al unei închisori din sudul Statelor Unite şi prezintă povestea unui gardian şi relaţia neobişnuită ce se înfiripă între el şi unul dintre condamnaţi, care este înzestrat cu puteri miraculoase de vindecare.

20:00 PRIMA TV

Bătălia dronelor (acţiune, SUA 2018) Cu: Sury Patel, Borislav Sarandev, Louis Mandylor

Un grup de mercenari experimentaţi sunt trădați de guvernul Statelor Unite și sunt forțați să se lupte pentru a ieși dintr-o ambuscadă cu o echipă nouă și letală de droizi umani.

17:35 CINEMAX

Maestrul (Dramă, SUA, 2018) Cu: Xander Berkeley, Leo Marks, Sarah Clarke, William Russ, Mackenzie Astin

Mario Castelnuovo-Tedesco (Xander Berkeley) a fost un compozitor prolific care a scris muzică pentru mai mult de 200 de filme de la Hollywood din anii 1940 și 1950. De multe ori munca nu i-a fost recunoscută și astfel Mario a ajuns să fie mentorul unora dintre cei mai importanți compozitori de film din lume, inclusiv John Williams, Randy Newman, Henry Mancini, Jerry Goldsmith și Andre Previn. Filmul este bazat pe scrisorile care examinează învățăturile lui Tedesco și pe relația lui cu studentul Jerry Herst (Leo Marks) și se concentrează atât pe aspectele fine ale artei și expresiei cât și pe realitățile postbelice de la Hollywood.

21:50 HBO

Fiicele doctorului March (Dramă, SUA, 2019) Cu: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Meryl Streep

În romanul ei clasic din 1868 despre dragoste și familie, Louisa May Alcott a deschis ușa casei Orchard pentru întregi generații de cititori și a evocat o viziune universală a căminului. În această adaptare a poveștii familiei March, o mamă (Susan Sarandon) își crește cele patru fete singură în New England în timp ce soțul luptă pe front în războiul civil american. Filmul urmărește dramele și aventurile celor patru fete, energica Jo (Winona Ryder), convenționala Meg (Trini Alvarado), fragila Beth (Claire Danes) și romantica Amy (Kirsten Dunst), și prezintă viața de familie din secolul al XIX-lea. Pelicula reprezintă un tribut adus puterii familiei și independenței feminine.

Deja ai votat!