MARŢI

Sylvester Stallone

20:00 PRIMA TV

Cei 7 glorioşi (acțiune, S.U.A. 2019) Cu: Jerry Kwarteng, Fernando Carrera, Maurice Nash

Un fost agent comandant militar este angajat de un afacerist dubios după ce soţia îi este răpită. Aceasta a fost răpită de un grup de gherilă condus de Javier Martinez.

22:30 PRO CINEMA

Lumea e a mea (dramă, România, 2015) Cu: Ana Maria Guran

Filmul prezintă povestea Larisei, o adolescentă care îşi doreşte multe de la viaţa: să fie împlinită din punct de vedere material, să fie populară şi respectată. Odată ce se îndrăgosteşte, rămâne să facă totul pentru a-şi atinge obiectivele.

23:55 CINEMAX

Orașul polițiștilor (Dramă, SUA, 1997) Cu: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro, Peter Berg

Freddy Heflin (Sylvester Stallone) este șeriful unui loc pe care toată lumea îl numește „Cop Land”, este vorba despre un mic și aparent liniștit oraș care este populat de marii polițiști de oraș, oameni pe care el îi admiră de mult. Cu toate acestea, ceva urât se petrece în spatele acestei aparențe calme a orașului. Din clipa în care descoperă o conspirație rasială masivă între acești localnici, Freddy este obligat să ia măsuri și să facă o alegere periculoasă între a-și proteja idolii și a susține și aplica legea.

22:00 HBO

Constantin (Acțiune, SUA, 2005) Cu: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Djimon Hounsou

John Constantine a fost până în iad și înapoi. Născut cu un talent pe care nu și-l dorește, capacitatea de a recunoaște clar îngerii și demonii metiși care umblă pe pământ în piele de oameni, Constantine (Keanu Reeves) era hotărât să-și ia viața pentru a putea scăpa de claritatea zguduitoare a viziunii lui. Dar a eșuat. Resuscitat împotriva voinței lui, se trezește adus înapoi pe terenul celor vii. Acum, purtând pecetea faptului că a încercat să se sinucidă, el patrulează granița pământească dintre rai și iad, sperând în zadar să își câștige dreptul la izbăvire trimițându-i pe infanteriștii diavolului înapoi în adâncuri. Dar Constantine nu este un sfânt. Dezamăgit de lumea din jurul lui și în război cu lumea de dincolo, este un băutor înrăit, erou aspru care detestă însăși ideea de eroism. Constantine va lupta pentru a-și salva sufletul, dar nu vrea să câștige admirație sau mulțumiri – și cu siguranță nu simpatie. Tot ce vrea este o grațiere.

Deja ai votat!