VINERI

0

PRO TV

20:30 Comoară Naţională: Cartea Secretelor (acţiune, SUA, 2007) Cu: Nicolas Cage, Justin Bartha, Diane Kruger

Pentru Ben Gates (Nicolas Cage), istoria nu este doar o inregistrare arida a ceea ce s-a petrecut intr-un trecut indepartat, pe jumatate uitat… Pentru el, istoria este vie, vitala si, uneori, ofera chiar posibilitatea de a gasi comori extraordinare. Ben trebuie sa colaboreze cu fosta lui iubita, arhivista specializata in istoria Americii, Abigail Chase (Diane Kruger), si partenerul sau, un geniu tehnic, Riley Poole (Justin Bartha), intr-o aventura care strabate intregul glob, intersectand periculos locuri retrase, sacre, din Washington, D.C., Paris, Londra si continentul american.

PARAMOUNT

20:30 Hoţul de cărţi (dramă coprod. 2013) cu Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson

Ecranizarea unui roman de mare succes, HOȚUL DE CĂRȚI spune povestea dătătoare de inspirație a unei fete pline de viață și curajoase, pe nume Liesel, care transformă viețile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial. O ilustrare emoționantă a capacității spiritului uman de a face față vicisitudinilor, această poveste optimistă înfățișează contrastul dintre inocență (întruchipată de Liesel) și tirania omniprezentă care a marcat epoca respectivă și patria ei.

HBO

21:50 Cecul sau viața (Acțiune, SUA, 2003) Cu: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti, Colm Feore

Michael Jennings (Ben Affleck) este vanat dar nu stie de ce. El este un fel de geniu in high tech si lucreaza pentru diverse companii care il folosesc la proiecte speciale si secrete. Bine platit pentru munca lui, se asteapta la un salariu cu 8 cifre pentru ultimul proiect la care a lucrat peste 3 ani. Dar in loc sa primeasca cecul asteptat primeste un plic cu obiecte disparate si i se spune ca de fapt a fost de acord sa renunte la suma ce i se cuvenea. Cu memoria stearsa Jennings nu gaseste metoda de a se apara pana cand descopera ca obiectele primite sunt legate de trecutul sau. Acum cu ajutorul lui Rachel (Uma Thurman) femeia cu care a lucrat si pe care o iubeste de trei ani, Jennings intra intr-o cursa contratimp pentru a asambla un puzzle care este viata sa, inainte ca cei ce l-au angajat ultima oara sa-l omoare.

CINEMAX

19:05 Peștele de aur (Comedie, Germania, 2019) Cu: Tom Schilling, Jella Haase, Birgit Minichmayr, Axel Stein, Kida Khodr Ramadan

Oliver este un manager de portofoliu care muncește din greu și trăiește la maximum. Dar după un accident de mașină el ajunge paraplegic. În spital, dă peste grupul Goldfish, un grup de oameni cu dizabilități. Când află că tranzacțiile sale financiare ilegale din Zurich sunt pe cale să fie dezvăluite, are o idee: să folosească un autobuz plin cu oameni cu handicap ca deghizarea perfectă pentru a trece 1,2 milioane de euro de granița elvețiano-germană. Dar lucrurile sunt date peste cap când membrii grupului Goldfish se poartă diferit decât ar trebui… totul se transformă într-o călătorie incitantă dincolo de limitele lăcomiei, farmecului, norocului și legalității.

Deja ai votat!
se încarcă...