SÂMBĂTĂ

0

HBO

23:45 Scapă cine poate (Comedie, SUA, 2019) Cu: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie Macdowell

Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător.

Femeia va lupta la propriu pentru viața ei, încercând să supraviețuiască socrilor într-un letal joc de-a v-ați-ascunselea în noaptea nunții. Cu un start de câteva minute, Grace înțelege că trebuie să se ascundă undeva în somptuoasa vilă, iar mirele și ceilalți invitați, firește, să o găsească până în zori… Ceea ce Grace nu știe este că e ținta unui joc sângeros, în care ea este prada. Împinsă peste propriile limite fizice și emoționale, Grace trebuie să găsească toate resursele nu doar să supraviețuiască, dar și să schimbe drastic jocul cu tot ceea ce poate.

 

CINEMAX

23:55 Alpha, dreptul de a ucide (Polițist, Filipine, 2018) Cu: Allen Dizon, Elijah Filamor, Baron Geisler, Jalyn Taboneknek, Angela Cortez

Pe fundalul luptei guvernului filipinez împotriva drogurilor, poliția și SWAT lansează o operațiune ca să-l aresteze pe Abel, unul dintre cei mai mari lorzi ai drogurilor din Manila. Ofițerul Espino și informatorul Elijah oferă detaliile necesare pentru operațiunea care devine rapid o confruntare violentă între SWAT și banda lui Abel. Înainte ca investigatorii să vină la scena crimei, Espino și Elijah fug cu rucsacul plin cu bani și metanfetamină al lui Abel. Acest gest de supraviețuire pentru unul și corupție pentru celălalt va declanșa în curând o serie de evenimente periculoase, iar ambii își riscă reputațiile, familiile și viețile.

 

PRO TV

20:00 Mecanicul 2 (acţiune, 2016, SUA) Cu: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

 

PARAMOUNT

22:55 Am fost cândva soldaţi…şi tineri (război, coprod. 2002), cu Mel Gibson

Intens si devastator este acest film, care ne vorbeste despre cei care au fost cândva fii, apoi au devenit soti si tati pentru a ajunge în final soldati. Este drama celor rãmasi acasã, ai celor plecati la rãzboi, fãrã sã stie dacã si câti vor reveni. Este de fapt prima bãtãlie din Vietnam. Sunt zile de cosmar. Nu vor fi învingãtori! Nici Lt.col.Harold Moore (Mel Gibson) si batalionul pe care îl conduce, nici vietnamezii, care îsi apãrã propria tarã! Este de fapt un rãzboi pentru apãrarea propriei case, a mamelor si copiilor! Aceastã poveste uluitoare despre Vietnam este inspiratã de o carte adevãratã, scrisã pentru a nu uita familia, valorile, sacrificiul si datoria fatã de propria tarã.

Deja ai votat!