DUMINICĂ

0

HBO
20:00 Joker (Thriller, SUA, 2019) Cu: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen
Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.

PARAMOUNT
23:00 Petrecerea burlacilor (comedie SUA 1984) cu Tom Hanks
Independentul sofer de autobuz, Rick Gassko (Tom Hanks), isi uimeste prietenii – Jay, Stan si Gary – cand ii anunta ca el si prietena sa, Debbie Thompson (Tawny Kitaen), se vor casatori. La inceput, vestea este primita cu neincredere, dar cand isi dau seama ca Rick este cat se poate de serios, cei trei prieteni ai viitorului mire decid sa dea o petrecere a burlacilor, cu tot ce presupune un asemenea eveniment: muzica, bautura din plin si femei cu reputatie indoielnica.

TVR 2
22:10 Sieranevada (dramă România 2016) cu Mimi Brănescu, Bogdan Dumitrache
Acțiunea din „Sieranevada” are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

CINEMAX
23:15 Parking (Dramă, România, 2018) Cu: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Carmen Florescu
Cel de-al patrulea lungmetraj al regizorului Tudor Giurgiu spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto iar existența lui pendulează între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă, de familie.

Deja ai votat!
se încarcă...