LUNI

0
TORONTO, ON - SEPTEMBER 09: George Clooney attends the "Suburbicon" premiere during the 2017 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 9, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by J. Merritt/WireImage)

PARAMOUNT

20:30 Pacificatorul (acţiune SUA 1997) cu George Clooney, Nicole Kidman, Marcel Iureș

Doua trenuri se ciocnesc intr-o regiune indepartata din Rusia. Unul dintre ele transporta pasageri, iar celalalt arme nucleare ce urmau sa fie dezafectate conform unui acord international. Impactul este urmat de o explozie a unei bombe nucleare de proportii care declanseaza alerta in toata lumea. Expertul nuclear de la Casa Alba si sefa Grupului de Contrabanda cu Arme Nucleare, dr. Julia Kelly (Nicole Kidman), nu crede ca este vorba de un accident, ci despre un act terorist. Locotenentul col.Thomas Devoe (George Clooney), ofiter al Fortelor Speciale, e de parere ca asa-zisul accident este doar un punct dintr-un plan mult mai amplu al carui scop e sa acopere furtul trenului cu incarcatura nucleara. Impreuna, cei doi pornesc spre Europa de Est pentru a descoperi o afacere ce ar putea produce o catastrofa fara precedent in intreaga lume.

 

FILM NOW

20:00 Aşteptându-i pe barbari (2019, Dramă), cu Johnny Depp, Mark Rylance, Harry Melling

Magistratul unei asezari izolate de frontiera duce o viata linistita si pasnica pana la sosirea colonelului Joll, a carui sarcina este sa raporteze activitatile barbarilor si a securitatii granitelor. Colonelul Joll da exemplu de o cruzime desavarsita cand efectueaza cateva interogatorii nemiloase, ceea ce-l face pe magistrat sa-si puna la indoiala loialitatea fata de imperiu.

 

PRO CINEMA

22:30 Iubiri din trecut (drama, Franta, 2010), cu Laurent Couson, Audrey Dana

Filmul prezintă cu multă emoție povestea unei femei al cărei curaj și atitudine conturează perfect silueta eroinei moderne. Ilva (Audrey Dana) este surprinsă în film începând din copilărie și până la maturitate: o tânără a cărei viață amoroasă este la fel de întortocheată precum un labirint. Ea cunoaște pe rând iubirea unui francez, a unui ofițer german, apoi se îndrăgostește de doi soldați americani. Deși fiecare dintre relațiile sale a fost reală și sinceră, în final acești bărbați nu au reprezentat decât episoade din viața Ilvei, destinul purtând-o în cu totul altă direcție.

 

CINEMAX

22:30 Suntem plutitori (Aventuri, SUA, 2018) Cu: Angela Sarafyan, Luke Hemsworth, Uzo Aduba, Amanda Plummer, Graham Greene

Filmul o urmărește pe Francesca (Angela Sarafyan), o prostituată care își găsește sfârșitul prematur în mâinile unui client. După ce moare, Francesca are un interviu pentru o slujbă pe lumea cealaltă cu o figură băgăreață căreia i se spune Sir (Uzo Aduba) care o trimite rapid înapoi pe Pământ ca să ajute diverși oameni. Viețile se împletesc când Francesca navighează prin lumea viilor întâlnind străini exact când trebuie și le direcționează viața pe un drum mai bun spre fericire sau pe un drum rău spre un final tragic. Iar, în același timp, ea caută în secret o persoană iubită de la care nu a avut șansa să-și ia la revedere.

 

Deja ai votat!
se încarcă...