MARTI

0

TNT

 19:10 Robinson Crusoe (aventuri SUA 1997), cu Pierce Brosnan, William Takaku,   Polly Walker

Dupa ce, luptând pentru dragostea iubitei sale Mary, își ucide prietenul într-un duel, Robinson Crusoe este nevoit să părăsească Marea Britanie.
Când corabia pe care se îmbarcase naufragiază, Crusoe este adus de valuri pe o insulă necunoscută. Aici îl întâlnește pe sălbaticul căruia îi va da numele de Vineri. Cei doi vor lupta împreună împotriva triburilor însetate de sânge ce populează insula. Cu timpul, Crusoe va înceta să-l privească pe Vineri ca pe un inferior, va învăța să nu mai ia în derâdere obiceiurile și credința acestuia și între ei se va lega o strânsă prietenie.

 

PRIMA TV

20:00 Recuperarea (acțiune, S.U.A 2014), cu John Cusack, Ryan Phillippe, Rachelle Lefevre

După ce fiica lor adoptată de curând dispare, Steven și Shannon nu se vor opri de la nimic pentru a descoperi adevărul din spatele dispariția ei, dar și periculosul secret din spatele agenției de adopție în care au avut încredere. Ei își vor risca propriile vieți în încercarea de a da de urma răpitorilor și vor descoperi cât de departe poate merge un părinte pentru a-și salva copilul.

 

PARAMOUNT

23:15 Adevăratul curaj (western SUA 2010), cu Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfeld

Când tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, pornește în căutarea ucigașului, hotărâtă să-i dea de urmă și să se răzbune. În drumul ei întâlnește un șerif despre care se spune că nu e altul mai dur decât el. E Reuben J. „Rooster” Cogburn, alcoolic, pierde-vară, cu un caracter imposibil, dar Mattie îl angajează și insistă să meargă cu el, în ciuda împotrivirii acestuia. În drumul lor înspre rezervația indienilor unde au auzit că s-ar ascunde Chaney, li se alătură LaBoeuf, un ranger care îl caută și el pe criminal, dar din propriile sale motive. Cei trei au de înfruntat pericole și surprize care pun la grea încercare adevăratul curaj al fiecăruia.

 

HBO

00:45 Foc Viu (Horror, SUA, 2019) Cu: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones, Meredith Hagner

Drama unor părinți care nu pot avea copii se transformă în fericire atunci când un copil aterizează la propriu într-o capsulă în pădurea din apropiere. Înconjurat cu dragoste, băiatul se simte, totuși, diferit de ceilalți copii, iar la vârsta adolescenței începe să se manifeste ciudat. Semne care par inițial doar bizarerii devin tot mai îngrijorătoare pentru cei apropiați, culminând cu episoade de toată groaza. Să fie oare darul divin un blestem mascat?

Deja ai votat!
se încarcă...