MIERCURI

TNT

21:00 Regatul de foc (fantastic coprod. 2002), cu Matthew McConaughey, Christian Bale

În Londra zilelor noastre, un băiat de 12 ani, Quinn, nu știe nici el cum face, dar reușește sã trezeascã dintr-un somn secular o făptură antediluviană, un dragon. Douăzeci de ani mai târziu, consecințele unei descoperiri nechibzuite de copil se dovedesc a fi dezastruoase pentru civilizația planetei.  Dragonii sunt ființe sofisticate, inteligente, evoluate, pretențioase, care nu vor să împartă cu nimeni conducerea planetei. Acum șef al pompierilor, Quinn (CHRISTIAN BALE) are misiunea de a ocroti viața celor dintr-o mică așezare, fapt pentru care trebuie să țină oamenii cât mai departe de fiara apocaliptică.

 

HBO

00:45 Misterele rebusului 3: un act de magie mortal (Dramă, SUA, 2020) Cu: Lacey Chabert, Brennan Elliott, Barbara Niven, John Kapelos, Romaine Waite

Un magician cunoscut moare pe scenă în timpul unui truc periculos în fața unui public numeros, dar când se dovedește că moartea bruscă a fost de fapt o crimă, editoarea de rebusuri de la New York Sentinel Tess Harper (Lacey Chabert) și detectivul NYPD Logan O’Connor (Brennan Elliott) fac echipă și încearcă să descopere cine este în spatele trucului mortal. Cei doi caută indiciile bine ascunse și se folosesc de magia lor de investigatori ca să-l aducă pe criminal în fața justiției.

 

PRO CINEMA

22:30 Razboiul casatoriilor (comedie, SUA, Canada 2006) cu John Stamos,  Eric      Dane

Homosexualii de pe întinsul Statelor Unite organizeaza un protest dupa ce un             guvernant își exprimă refuzul de a aproba căsătoriile homosexuale.

 

CINEMAX

01:55 Adolescență (Dramă, SUA, 2018) Cu: Mickey River, India Eisley, Romeo Miller, Tommy Flanagan, Elisabeth Röhm

Când Adam, un băiat de 17 ani, o întâlnește pe enigmatica Alice, viața lui se schimbă. Alice îl introduce unei lumi a petrecerilor, drogurilor și dependențelor care amenință să-l distrugă.

Deja ai votat!