Vineri, 20 noiembrie

FILM NOW

20:00 Regulile nu se aplică (dramă SUA 2016) cu Warren Beatty, Haley Bennett, Annette Bening, Matthew Broderick, Alden Ehrenreich, Lily Collins, Taissa Farmiga

O tânără actriță aspirantă (Lily Collins) și un tânăr ambițios șofer (Alden Ehrenreich) se luptă cu excentricitățile absurde ale miliardarului Howard Hughes (Warren Beatty) pentru care lucrează. Suntem la Hollywood, în 1958. Marla Mabrey, o provincială frumoasă, compozitoare și virgină baptistă, aflată sub contract cu Howard Hughes, ajunge la Los Angeles. La aeroport, îl întâlnește pe șoferul Frank Forbes, care este logodit și se va căsători cu iubita lui din clasa a VII-a. Pe măsură ce Marla și Frank se lovesc de comportamentul lui Hughes în moduri neașteptate și sunt atrași din ce în ce mai mult în lumea lui bizară, valorile lor sunt puse la grea încercare și vieților lor se schimbă total.

PRO CINEMA

20:30 Urâţica (comedie SUA 2015) cu Bella Thorne, Mae Whitman, Robbie Amell

Bianca (Mae Whitman) este in ultimul an de liceu, iar lumea ei este spulberata atunci când ea afla ca toti colegii o numesc DUFF (Designated Ugly Fat Friend), in comparatie cu prietenele ei mai populare si mai frumoase (Skyler Samuels & Bianca Santos). Cu universul ei întoars cu susul în jos, ea ignora cuvintele de înțelepciune de la profesorul ei preferat (Ken Jeong) și recurge la ajutorul lui Wesley (Robbie Amell), un șmecher, dar fermecător coleg de liceu, pentru a o ajuta sa scape de eticheta de DUFF pentru totdeauna. În acelasi timp, ea speră să atraga atentia lui Toby (Nick Eversman), și sa găseasca încrederea de a o detrona pe nemiloasa regina a școlii Madison (Bella Thorne).

PRO TV

23:15 Grudge Match: Faceţi pariurile (comedie SUA 2013) Cu: Jim Lampley, Sylvester Stallone, Robert De Niro, Rich Little, Ireland Baldwin, Mason Mackie, Kevin Hart, Barry Primus

Stallone și De Niro sunt doi pugiliști veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de granița sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reușit să-și dovedească supremația în fața celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp (Sylvester Stalone) și-a anunțat retragerea fără a da o explicație. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna.

TNT

16:50 Hoţii de trenuri (western SUA 1973) cu John Wayne, Ann-Margret

Doamna Lowe (Ann-Margret) este o vaduva care vrea sa recupereze aurul furat si ascuns de fostul ei sot. Ea intentioneaza sa-l inapoieze bancii de unde a fost furat si sa reabiliteze numele familiei ei. Doamna Lowe il convinge pe Lane (John Wayne) sa i se alature in calatoria ei spre Mexico si sa recupereze cei 500.000 de dolari in aur.

Deja ai votat!