SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE

Will Smith arrives at the U.S. premiere of "Bright" at the Regency Village Theatre on Wednesday, Dec. 13, 2017, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

FILM NOW

20:00 Hitch. Consilier în amor (comedie romantică SUA 2005) CU Will Smith, Eva Mendes

In comedia romantica sofisticata produsa de Columbia Pictures Hitch, Alex „Hitch” Hitchens (Will Smith) este un legendar si intentionat anonim-„doctor in aranjarea de intalniri” din New York care, in schimbul unui onorariu, a ajutat nenumarati barbati sa cucereasca femeile visurilor lor. In timp ce il indruma pe Albert (Kevin James), un contabil timid , innebunit dupa o celebritate fermecatoare, Allegra Cole (Amber Valletta), Hitch isi intalneste perechea in persoana superbei, inteligentei Sara Melas (Eva Mendes), o jurnalista de mondenitati, care urmareste fiecare miscare a Allegrei. Hitch, cel mai convins burlac, se trezeste brusc ca este nebuneste indragostit de Sara.

PRO TV

20:00 Man of Steel: Eroul   (acţiune SUA, UK, 2013) Cu: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe, Antje Traue, Harry Lennix, Richard Schiff

Un băiat descoperă că are puteri extraordinare și că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine și cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire și să devină simbolul speranței pentru întreaga omenire.

 

HBO

20:00 Star Trek – În întuneric (SF, SUA, 2013) Cu: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoë Saldana, Karl Urban, Simon Pegg

Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizații, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea și lăsând lumea noastră într-o situație de criză. Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk pornește o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noștri sunt propulsați pe tabla acestui epic joc de șah al vieții și al morții, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma și va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.

 

TNT

18:40 La viteză maximă (acţiune coprod. 2001) cu Sylvester Stallone, Burt Reynolds

Este o dramã deosebit de incitantã, plasatã în lumea periculoasã a curselor de masini. În centrul actiunii filmului „Driven” sînt carierele si vietile de zi cu zi a patru piloti de curse, care se confruntã într-o luptã decisivã.

 

Deja ai votat!