DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE

0

FILM NOW

22:00 Moştenirea lui Bourne (acţiune coprod. 2012) cu Jeremy Renner, Edward Norton, Rachel Weisz

În „Moştenirea lui Bourne” lui Jeremy Renner i se alătură nou-veniții Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach și Oscar Isaac, în timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn și Scott Glenn își reiau rolurile din primele trei filme ale seriei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit aventurile lui și i-au descoperit identitatea. I-au văzut pe supervizorii lui de la CIA punând în mișcare o vânătoare de oameni impresionantă. Au aflat despre programul Treadstone și despre abilitățile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia că povestea era terminată. „Moştenirea lui Bourne” trage cortina pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.

 

TVR 2

 22:10 Umbra conştiinţei (dramă SUA 2014) cu Tim Guinee, Michael Shannon, Laura Dern, Andrew Garfield

Dennis Nash lucrează în construcții în Orlando, Florida. Toată lumea a ajuns să știe că a fi corect, nu numai în muncă, ci și în orice alt aspect al vieții, nu mai ajută la nimic. În ziua de azi trebuie să fii nemilos și să faci orice, chiar și ceva dramatic, doar pentru a-ți îndeplini scopul. Dennis este totuși un om cinstit, iar pentru asta are de suferit imens. Cand este dat afară din casă, Dennis este nevoit să se mute cu toată familia într-un loc periculos și dezastruos. Singura posibilitate pe care Nash o are la dispoziție pentru a ieși din această situație dificilă este să lucreze pentru cel care l-a evacuat și să accepte să facă lucruri murdare, ca de exemplu evacuarea fără milă a familiilor din propriile case, exact așa cum s-a întâmplat și cu el.

 

PRO CINEMA

20:30 Lista clientilor (dramă SUA 2010) cu Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears, Sonja Bennett, Valin Shinyei

Sam, mamă a 3 copii și soție, plus soțul ei, Rex, se confruntă cu grave probleme financiare fiind în pericol de a fi dați afară din casă. Căutând cu disperare un loc de muncă, Sam se angajează la un salon de masaj care îi poate oferi salvarea. Dar este pusă să aleagă intre salvarea familiei și demnitate și respectul de sine.

 

HBO

21:00 Sticletele (Dramă, SUA, 2019) Cu: Ansel Elgort, Oakes Fegley, Nicole Kidman, Jeffrey Wright, Luke Wilson

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a fost ucisă într-un atac cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă. Această tragedie i-a schimbat cursul vieții și l-a trimis într-o odisee a durerii și vinei, a reinventării și izbăvirii, ba chiar și a dragostei. De-a lungul călătoriei sale, singurul lucru de care se agață este o bucățică de speranță din acea zi teribilă – o pictură a unei mici păsări înlănțuită de obiectul pe care stă, Sticletele (Goldfinch)

Deja ai votat!
se încarcă...