JOI, 26 NOIEMBRIE

0

FILM NOW

20:00 Paul: Un extraterestru fugit de acasă (comedie SF coprod. 2011) cu Nick Frost, Seth Rogen, Simon Pegg

Simon Pegg și Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă în Paul, în rolurile a doi tocilari pasionați de SF al căror pelerinaj prin America îi aduce în zona faimoasă pentru apariții de OZN-uri. Odată ajunși acolo, le iese în cale un extraterestru care îi va arunca într-o călătorie atât de zănatică, încât percepția celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.

 

 

HBO

20:00 Ura pe care o simți (Dramă, SUA, 2018) Cu: Amandla Stenberg, Regina Hall, Russell Hornsby, Anthony Mackie, Issa Rae

Starr este martoră la împușcarea mortală a lui Khalil, bunul ei prieten din copilărie. Cel care a apăsat pe trăgaci nu este membrul vreunei bande, ci ofițer de poliție. Aflată sub presiunea întregii comunități, tânăra Starr trebuie să se ridice acum și să spună ceea ce trebuie spus.

 

PRO CINEMA

20:30 Regasirea (dramă SUA 1999) cu Michelle Pfeiffer, Treat Williams

Beth Cappadora este o mama iubitoare, devotata si, din cand in cand, coplesita de greutatile pe care le intampina o buna mama ce incearca sa-si pastreze si cariera. Beth trebuie sa participe la weekend-ul de sarbatorire a 15 ani de la terminarea liceului. Sosita la hotel impreuna cu cei trei copii, in holul aglomerat, Beth are un moment de neatentie si chiar in acel moment fiul ei de trei ani, Ben, se face nevazut. Iar cautarea disperata care urmeaza nu va da nici un rezultat. Pe masura ce timpul trece, Beth face fata tot mai greu situatiei, iar relatiile sale cu sotul ei, Pat, si cu fiul mai mare, Vincent devin tot mai tensionate. Odata cu trecerea anilor, viata familiei reintra in normal. Linistea le este insa spulberata dupa noua ani, cand un baiat pe nume Sam le suna la usa.

 

PRO TV

00:00  Aurul negru (acţiune coprod. 2011) Cu: Tahar Rahim, Antonio Banderas, Mark Strong, Freida Pinto

Inspirata din romanul “South of the Heart: A Novel of Modern Arabia” al autorului Hans Ruesch, drama “Black Gold” evidentiaza efectele negative pe care le are asupra a doi emiri rivali exploatarea resurselor petroliere dintr-o fasie de teren denumita The Yellow Belt, care desparte teritoriile pe care le guverneaza fiecare si asupra careia au convenit cu 15 ani in urma sa o considere regiune neutra si sa nu o acapareze, pactul de neagresiune dintre Amar si Nassib fiind pecetluit prin faptul ca primul i-a incredintat celui de-al doilea pe cei doi baieti ai lui, printii Auda si Saleeh, ca o garantie ca nu va porni niciodata razboi impotriva natiunii vecine.

Deja ai votat!
se încarcă...