Vineri

0

20:30 PRO TV

Născut să ucidă (acţiune, 2008, SUA, Germania) Cu: James McAvoy, Angelina Jolie

După moartea tatălui său, Wesley, află că acesta fusese liderul unei organizaţii misterioase de asasini care încerca să păstreze ordinea mondială. Tânărul vrea să-i calce pe urme tatălui său, dar oare îi va reuşi?

19:15 CINEMAX

Capodopera mea (Comedie, Argentina, 2018) Cu: Guillermo Francella, Luis Brandoni, Raúl Arévalo, Andrea Frigerio, María Soldi

Arturo (Guillermo Francella) este un dealer de artă fermecător, sofisticat și fără scrupule. El are propria galerie în Buenos Aires, un oraș care l-a fascinat mereu. Renzo (Luiz Brandoni) este un pictor ursuz, decadent și puțin sălbatic. El urăște contactul social și trăiește la limita sărăciei. Deși dealerul și pictorul sunt uniți de o veche prietenie, nu sunt de acord aproape în nicio privință. Lumile și ideile lor sunt complet diferite, iar acest lucru generează adesea tensiuni și certuri între ei. În ciuda acestor diferențe, sunt foarte buni prieteni. Și această comedie este despre prietenie.

21:55 HBO

Revelația (Dramă, SUA, 2019) Cu: Chrissy Metz, Josh Lucas, Topher Grace, Mike Colter, Marcel Ruiz

Filmul este bazat pe incredibila poveste adevărată a iubirii de neclintit a unei mame în fața unei situații imposibile. Când John, fiul adoptiv al lui Joyce Smith, cade într-un lac înghețat din Missouri, totul pare pierdut. În timp ce John zace fără vlagă, Joyce refuză să renunțe. Credința ei fermă îi inspiră pe cei din jurul ei să continue să se roage pentru John chiar și în fața tuturor predicțiilor științifice. Regizat de Roxann Dawson și adaptat de Grant Nieporte având la bază cartea lui Joyce Smith, filmul este o prezentare remarcabilă a faptului că dragostea și credința pot crea un munte de speranță și, uneori, chiar și un miracol.

20:30 PRO CINEMA

Raiul există (dramă SUA 2014) Cu: Greg Kinnear, Jacob Vargas, Kelly Reilly, Thomas Haden Church

Filmul are la bază povestea adevărată a pastorului Todd Burpo, al cărui fiu a susținut că a vizitat raiul în timpul unei morți clinice survenite în urma unei operații de urgență.

Deja ai votat!
se încarcă...