SÂMBĂTĂ

0

20:00 PRIMA TV

Moştenire cu bucluc (comedie, S.U.A 1996) Cu: Bill Murray, Matthew McConaughey , Linda Fiorentino

Jack Corcoran primeşte o telegramă prin care este înştiinţat că tatăl său, artist de circ, a murit şi i-a lăsat o moştenire importantă. Când ajunge să-şi preia moştenirea, descoperă că aceasta este un elefant, partenerul de joc al tatălui său. Ce să facă cu el este întrebarea firească pe care şi-o pune! Tăcutul animal îi va schimba lui Jack tot cursul vieţii.

15:35 CINEMAX

Lola (Dramă, Belgia, 2019) Cu: Benoît Magimel, Mya Bollaers, Els Deceukelier, Sami Outalbali, Jérémy Zagba

Când Lola, o tânără transgender în vârstă de 18 ani, află că în sfârșit își poate face operația, mama ei, singurul său sprijin financiar, moare. Respectând ultimele dorințe ale mamei sale, Lola și tatăl ei, cu care este mereu în conflict și pe care nu l-a mai văzut de doi ani, pornesc într-o călătorie spre coasta belgiană. Ei își dau seama că s-ar putea ca rezultatul călătoriei să nu fie cel la care se așteptau…

21:50 HBO

Sticletele (Dramă, SUA, 2019) Cu: Ansel Elgort, Oakes Fegley, Nicole Kidman, Jeffrey Wright, Luke Wilson

Filmul este adaptarea romanului bestseller al Donnei Tartt care a câștigat premiul Pulitzer în 2014. Producția are o distribuție variată, iar în rolurile principale sunt Ansel Elgort ca Theo Decker și câștigătoarea premiului Oscar Nicole Kidman ca doamna Barbour. Theodore “Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a fost ucisă într-un atac cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă. Această tragedie i-a schimbat cursul vieții și l-a trimis într-o odisee a durerii și vinei, a reinventării și izbăvirii, ba chiar și a dragostei. De-a lungul călătoriei sale, singurul lucru de care se agață este o bucățică de speranță din acea zi teribilă – o pictură a unei mici păsări înlănțuită de obiectul pe care stă, Sticletele (Goldfinch)

20:30 PRO CINEMA

Victor Frankenstein (horror SUA 2015) Cu: James McAvoy, Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Charles Dance, Freddie Fox

Daniel Radcliffe si James McAvoy joacă în Victor Frankenstein, o adaptare dinamică și palpitantă a unei povești legendare. Omul de știință radical Victor Frankenstein (McAvoy) și la fel de sclipitorul său protejat Igor Strausman (Radcliffe) împărtășesc o viziune nobilă de a ajuta umanitatea prin cercetarea lor inovatoare în domeniul nemuririi. Dar experimentele lui Victor merg prea departe, și obsesia lui are consecințe oribile. Numai Igor își poate ajuta prietenul să nu cadă pradă nebuniei și să-l scape de creația sa monstruoasă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...