LUNI

0

20:00 PRIMA TV

Hoț de diamante (acțiune, S.U.A. 2004) Cu: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle, Naomie Harris
Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) şi frumoasa lui complice Lolă (Salma Hayek) au venit în Insula Paradisului din Bahamas, imediat după marea lor reuşită în care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Având viitorul asigurat din punct de vedere financiar, cuplul este gata să se relaxeze şi să se bucure de bogăţiile câştigate cu greu.

22:40 CINEMAX

Pericol absolut (Thriller, SUA, 2002) Cu: Ben Affleck, Morgan Freeman, James Cromwell, Liev Schreiber, Bridget Moynahan

Ben Affleck este Jack Ryan, agent și analist CIA care se trezește aruncat în mijlocul acțiunii atunci când Nemerov, un politician rus pe care Ryan îl cunoaște foarte bine, devine liderul fostei Uniuni Sovietice după moartea neașteptată a președintelui în funcție. În fața directorului CIA, Cabot (Morgan Freeman), Ryan insistă, contrar opiniei multor oficiali importanți de la Casa Albă, că Nemerov nu este partizan al războiului. Între timp, membrii unui grup de neo-fasciști, conduși de Dressler (Alan Bates), pun la cale detonarea unui dispozitiv nuclear la Super Bowl în Baltimore, Maryland, și astfel speră să provoace un război între puterile lumii, oferindu-le ocazia să cucerească lumea în nebunia post-apocaliptică a conflictului.

21:50 HBO

Șefele (Comedie, SUA, 2020) Cu: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Billy Porter

Mia și Mel (Tiffany Haddish și Rose Byrne) sunt cele mai bune prietene și își conduc propria companie de cosmetice pe care au construit-o de la zero și sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor. Din păcate, sunt depășite din punct de vedere financiar și nu pot să refuze o ofertă de cumpărare de la un titan notoriu din industria de cosmetice, Claire Luna (Salma Hayek). Astfel prietenia lor le este pusă în pericol și afacerea frumuseții va deveni urâtă. Din distribuție mai fac parte Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair și Karan Soni.

20:30 PRO CINEMA

 Tentaţia banilor (dramă SUA/Canada 2005) Cu: James Marsters, John Cassini, Larry Manetti, Wayne Robson, Robin Brule

Bobby Comfort (James Marsters) este un fost deţinut, care îşi dă seama că tentaţia crimei şi a câştigului este mai mare decât orice pe lume. Prietenul acestuia, Sammy (John Cassini), îi face o propunere pe care acesta nu o poate refuza: să se implice în jaful în valoare de 10 milioane de dolari dintr-un hotel.

Deja ai votat!
se încarcă...