MARŢI

0

23:30 PRO TV

Pe malul mării (dramă, Franța, 2015) Cu: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent

Povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu.

 

23:50 CINEMAX

Insula fanteziilor (Horror, SUA, 2020) Cu: Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Jimmy O. Yang

Enigmaticul domn Roarke (Michael Peña) transformă visurile secrete ale norocoșilor săi invitați în realitate, într-o stațiune de lux izolată pe o insulă tropicală. Dar atunci când fanteziile devin coșmaruri, oaspeții trebuie să rezolve misterul insulei ca să supraviețuiască. Din distribuție mai fac parte Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Jimmy O. Yang și Ryan Hansen.

 

 

 

23:35 HBO

Vecinul misterios (Dramă, SUA, 2019) Cu: Vivica A. Fox, Calli Taylor, Travis Burns, Alexandra Scott, Meredith Thomas

După ce adolescenta Katie (Calli Taylor) este obligată să stea în casă, ea se îndrăgostește de John (Travis Burns), un tânăr atrăgător, care i-a devenit de curând vecin. Deși aventura lor pare inofensivă la început, Katie începe să suspecteze că John ascunde ceva.

 

 

22:30 PRO CINEMA

 Secretul fericirii (dramă România 2018) Cu: Theo Marton, Irina Velcescu, Vlad Zamfirescu

Doi prieteni, prinși într-un joc criminal, descoperă că fericirea unei persoane este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Deoarece resursele de fericire sunt limitate. Toma a aflat de curând că soția lui, Ana, l-a înșelat cu cel mai bun prieten, David. Astfel încât, folosindu-se de o ocazie ciudată, Toma își împinge soția și prietenul în niște situații absurde, fiind determinat de dorința lui de a dezvălui secretele pe care cei doi le protejează. Umor, prietenie, trădare, tensiune sexuală, răzbunare. Și secretul fericirii.

Deja ai votat!
se încarcă...