MIERCURI

0

23:35 CINEMAX

Proiecționistul (Dramă, Republica Dominicană, 2019) Cu: Félix Germán, Cindy Galán, Lia Briones, Ana Maria Arias, Ramón Emilio Candelario

Toată viața Eliseo a adus magia filmelor în orașele mici din Republica Dominicană prin intermediul caravanei sale cinematografice. Când nu este pe drum sau nu proiectează un film, Eliseo este fermecat de vechile role de film pe care nu le arată nimănui: imagini cu o frumoasă tânără pe care o știe doar dintr-o rolă de film. Dar într-o noapte rolele sunt distruse și Eliseo pierde singurul lucru de care este atașat – imaginea femeii pe care o iubește atât de mult și pornește în căutarea ei. Însoțit de o fată plină de energie într-o călătorie cinematografică prin cele mai îndepărtate și sărace zone din Republica Dominicană, Eliseo va învăța că speranța nu trebuie pierdută niciodată.

14:40 HBO

Secrete oficiale (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode, Rhys Ifans, Ralph Fiennes

Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale. Într-o zi, în 2003, în ajunul izbucnirii războiului din Irak, Gun primește un memo de la NSA cu o decizie șocantă: Statele Unite solicită ajutorul britanicilor pentru a strânge informații compromițătoare despre membrii consiliului de securitate al Națiunilor Unite ca să-i poată șantaja ca să voteze în favoarea invaziei Irakului. Gun nu poate sta deoparte și să vadă declanșarea unui război ilegal și ia o decizie copleșitoare: își trădează guvernul și trimite notificarea presei. Astfel este declanșată o serie explozivă de evenimente care vor porni o furtună internațională, vor expune o vastă conspirație politică și o vor pune pe Gun în pericol.

20:30 PRO CINEMA

Lupta cu înălţimile (acţiune, SUA, Germania, 2000) Cu: Chris O’Donnell, Robin Tunney, Scott Glenn

Pentru Peter Garrett (Chris O’Donnell) culmile munţilor au însemnat întotdeauna o atracţie, dar şi un mare blestem. Căci după ce tatăl său a pierit într-un accident, de care Peter s-a considerat întotdeauna responsabil, tânărul n-a mai acceptat provocarea de a se apropia de munte. Însă după ce sora sa, Annie, împreună cu o echipă de alpinişti rămân captivi într-o zonă îngheţată în care supravieţuirea este aproape imposibilă, Peter nu are decât o singură opţiune. Să escaladeze vârful K2, şi să lupte pentru ca muntele să nu-l înfrângă şi de această dată.

21:55 FILM NOW

Informatorul (2019 Thriller) Cu: Ana de Armas, Rosamund Pike, Joel Kinnaman, Clive Owen, Common

Lumea soldatului lăsat la vatră Pete Koslow (Joel Kinnaman) este răsturnată când este închis după o luptă pentru a-și proteja soția (Ana de Armas). I se oferă o șansă de eliberare condiţionată, devenind informator pentru FBI și folosindu-și abilitățile ascunse într-o operațiune pentru a-l învinge pe General, cel mai puternic șef al crimei din New York. Prins într-o lume a alegerilor imposibile, Koslow trebuie să se întoarcă la închisoare, unde pune la cale un plan pentru a scăpa din ghearele a trei dintre cele mai puternice organizații din New York – Mafia, NYPD și FBI – pentru a se salva și el și familia sa.

 

Deja ai votat!
se încarcă...