JOI

0

20:00 PRIMA TV

Ticăloșii (dramă, România 2007) Cu: Ştefan Iordache, Horaţiu Mălăele, Dorel Vişan, Gheorghe Dinică, Mircea Diaconu

Clasa politică aflată la putere urmărește prin intermediul Serviciilor Secrete atât pe membrii și finanţatorii săi, cât și pe cei din opoziție. Primul Ministru și Președinția îi înregistrează cu ajutorul unor camere ascunse atât pe General, pe Senator cât şi pe Magnat, în ipostaze cât mai compromițătoare. Politica nu suportă devieri de comportament. Premierul nu este de acord cu jocul dublu al Magnatului, care finanțează atât puterea cât și opoziția. De aici o mulțime de jocuri și mișmașuri, care au loc atât în spatele ușilor închise cât și în văzul tutoror, fiind incluse în cunoscute emisiuni de televiziune.

21:00 CINEMAX

Escapada (Comedie, SUA, 2000) Cu: Breckin Meyer, Seann William Scott, Amy Smart, Paulo Costanzo, Dj Qualls

Josh, student la un colegiu din Ithaca, New York, își filmează aventura de o noapte cu frumoasa blondă Beth. După câteva zile, Josh descoperă că unul dintre prietenii lui a trimis din greșeală caseta lui Tifanny, iubita lui Josh, care își petrece câteva zile alături de familia ei în Austin, Texas. Josh și prietenii lui, Barry, Kyle, E.L. și Rubin, împrumută o mașină și pleacă la drum ca să încerce să intercepteze caseta înainte ca Tifanny să o vadă. Dar Beth îl vrea pe Josh pentru ea și are propriile planurile.

20:00 HBO

Cum să scapi de un tip în 10 zile (Comedie, SUA, 2003) Cu: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Kathryn Hahn, Annie Parisse, Adam Goldberg

Andie Anderson (Kate Hudson), realizatoarea coloanei „Cum să” din revista Composure, are o misiune foarte ciudată și puțin timp la dispoziție. Trebuie să scrie un articol despre toate greșelile neintenționate pe care o femeie le face în relația cu un bărbat, greșeli ce duc la despărțire. Pentru aceasta are doar 10 zile la dispoziție. Andie trebuie să găsească un bărbat, să-l determine să se îndrăgostească de ea și apoi să comită câteva greșeli clasice astfel ca acesta să-i dea papucii. Din păcate pentru Andie, cel ales este Benjamin Barry (Matthew McConaughey) care tocmai a pariat cu șeful său că poate face o femeie să se îndrăgostească de el în 10 zile. Este posibil ca o relație falsă bazată pe decepții să reziste într-o lume în care toți afirmă că doresc sinceritatea?

16:20 PARAMOUNT

Idila pentru o piatră preţioasă (aventuri SUA 1984) Cu: Michael Douglas, Kathleen Turner

După ce sora ei este răpită de răufăcătorii care caută un giuvaer neprețuit în jungla columbiană, o autoare de romane de dragoste descoperă în scurtă vreme că propria viață devine un șir de momente de suspans și pericol. Ea pleacă singură să o găsească și să o salveze pe sora ei, dar întâlnește un chipeș aventurier care o convinge să îi întreacă pe bandiți și să descopere comoara înaintea lor.

 

Deja ai votat!
se încarcă...