Vineri

0

23:00 PRO TV

Greu de ucis (acţiune, SUA, 1988) Cu: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, Paul Gleason, Reginald VelJohnson

Bruce Willis îl interpretează pe neconvenţionalul detectiv din New York John McClane, pe care destinul îl transformă în singura salvare a unui grup de ostatici, blocaţi într-un zgârie nori din Los Angeles, printre care se află şi soţia sa.

20:30 PRO CINEMA

Triunghiul dragostei şi al morţii (thriller, coprod, 2014) Cu: Oscar Isaac, Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Daisy Bevan, Babis Chatzidakis, David Warshofsky

În timpul unei vacanţe în Grecia cuplul american Chester MacFarland (Viggo Mortensen) şi Colette (Kirsten Duns) îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr ghid turistic.

23:00 ANTENA 1

Alice în Tara Oglinzilor (aventuri, SUA 2016) Cu: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Michael Sheen, Alan Rickman, Stephen Fry

Bazată pe a doua carte a lui Lewis Carroll. Alice Kingsleigh şi-a petrecut ultimii ani păşind pe urmele tatălui ei şi navigând pe mări. Când se reîntoarce în Londra, ea găseşte o oglindă magică şi astfel revine pe tărâmul fantastic din Underland, unde îi regăseşte pe prietenii săi: Iepurele Alb, Asbolem, Pisica de Cheshire şi Pălărierul Nebun, care nu e în apele sale. Astfel, Mirana o trimite pe Alice într-o expediţie pentru a împrumuta Cronosfera, un glob metalic din camera Marelui Ceas, care controlează întregul timp. Reîntorcându-se în trecut, ea se întâlneşte cu prieteni şi duşmani în diferite momente ale vieţii lor, intrând într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe Pălărier înainte ca timpul să se scurgă.

22:00 PRIMA TV

Papillon (dramă S.U.A. 1973) Cu: Steve Mc Queen, Dustin Huffman

Un hoţ, poreclit Papillon (din cauza unui tatuaj care reprezintă un fluture), arestat pe nedrept pentru crimă, este condamnat la închisoare pe viaţă. O tentativă de evadare determină întemniţarea lui într-o închisoare de maximă siguranţă, situată pe o insulă în mijlocul oceanului. Conflictul dintre dorinţa de libertate şi obstacolele insurmontabile care i se pun în cale ajunge la paroxism.

Deja ai votat!
se încarcă...