SÂMBĂTĂ

0

20:30 PRO CINEMA

Australia (aventuri, coprod, 2008) Cu: Shea Adams, Eddie Barroo, Ray Barrett, Tony Barry, Jamal Sydney Bednarz, Damian Bradford

Tânăra şi frumoasa aristocrată britanică Sarah Ashley moşteneşte o vastă proprietate şi o fermă de animale în partea de nord a Australiei.

 

20:00 PRIMA TV

Naşul stresat (comedie, S.U.A 2002) Cu: Robert De Niro, Billy Crystal

Capul Mafiei, Paul Vitti (Robert De Niro) se apropie de sfârşitul termenului sãu în Sing Sing iar agenţii FBI-ului care îl monitorizeazã sunt păcăliţi. Zi dupã zi se uitã cum unul din cei mai cunoscuţi gangsteri ai New York-ului se plimbã în cerc în celula sa, ocazional cântând melodii din West Side Story. Are Vitti o cãdere nervoasã datoritã recentelor ameninţări din viaţa sa datorate unui duşman al Familiei sau comportamentul sãu ciudat face parte dintr-un plan menit sã-l scoatã din închisoare mai devreme?

 

22:00 CINEMAX

Nu vreau să pierd nimic (Dramă, Ungaria, 2019) Cu: Yorgosz Goletsas, Panna László, Bouquet Gergely, Ábel Pokorni, András Sipöcz

Generează impresii și adună urmăritori – acestea sunt principalele preocupări ale lui Gergö, fiul unui om de afaceri influent. Gergö și prietenii lui filmează cu telefonul mobil probe de curaj, provocări sexuale, tot ce pot și postează online fără nicio ezitare. Dar, în curând, una dintre aventurile lor scapă de sub control. La una dintre multele petreceri ale grupului, Lilla, fiica unui profesor de istorie, se poartă puțin cam indecent. Mai mult decât amețită, ea se chinuie să-i atragă atenția lui Gergö și, când abia se mai ține pe picioare, cei doi fac sex. Acest lucru este un material interesant pentru cel mai nou clip al grupului. A doua zi clipul este online și Lilla dispare.

 

20:00 HBO

Veșnic împreună (Dramă, SUA, 2020) Cu: Alexandra Shipp, Nicholas Hamilton, Famke Janssen, Deron Horton, Edie Ramos

Când Riley (Alexandra Shipp) și Chris (Nicholas Hamilton), proaspăt absolvenți de liceu și îndrăgostiți, sunt despărțiți de un accident rutier tragic, Riley se învinovățește pentru moartea iubitului ei, în timp ce Chris se află în purgatoriu. În mod miraculos, cei doi găsesc un mod prin care să se reîntâlnească. Într-o poveste de dragoste care trece dincolo de viață și de moarte, atât Riley, cât și Chris sunt obligați să învețe cea mai grea lecție dintre toate: cum să treacă peste anumite lucruri.

 

Deja ai votat!
se încarcă...