DUMINICĂ

0

00:45 PRO TV

Străin la uşa ta (acţiune, SUA, 2001) Cu: Radha Mitchell, Jack Barett, Josh Lucas, Kevin Anderson

Beth (Radha Mitchell) este o tânără proprietară a unui restaurant aflat în apropierea unei autostrade vechi. Într-o zi, ea îl cunoaşte pe Berry (Jack Barett), care susţine că îşi caută un adăpost şi este urmărit de câţiva indivizi.

20:30 PRO CINEMA

Viata fara Dick (comedie, SUA, 2002) Cu: Sarah Jessica Parker, Harry Connick Jr., Johnny Knoxville, Craig Ferguson, Teri Garr

Dragostea adevărată poate fi periculoasă uneori. Din greşeală, Colleen Gibson (Sarah Jessica Parker) îşi împuşcă mortal iubitul, care o înşela de foarte multă vreme.

23:55 HBO

 Jojo Rabbit (Dramă-Comedie, SUA, 2019) Cu: Roman Griffin Davis, Thomasin Mckenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi, Sam Rockwell

Scenaristul și regizorul Taika Waititi își aduce stilul unic de umor și patosul în cel mai nou film al său, o satiră a celui de-al Doilea Război Mondial care urmărește un băiat neamț singuratic pe care îl cheamă Jojo (Roman Griffin Davis) a cărui viziune asupra lumii este dată peste cap atunci când descoperă că mama lui (Scarlett Johansson) ascunde în pod o tânără evreică (Thomasin McKenzie). Ajutat doar de prietenul lui imaginar cam idiot, Adolf Hitler (Taika Waititi), Jojo trebuie să se confrunte cu naționalismul lui orb.

00:20 CINEMAX

Împotriva legii (Dramă, SUA, 2018) Cu: Tessa Thompson, Lily James, Luke Kirby, James Badge Dale, Lance Reddick

Little Woods, Dakota de Nord. Ollie (Tessa Thompson) încearcă să treacă peste ultimele zile din eliberarea ei condiționată după ce a fost prinsă transportând ilegal medicamente peste granița canadiană. Dar când mama ei moare, este aruncată înapoi în viața surorii ei Deb (Lily James) care se confruntă cu propria criză, cu o sarcină neplanificată și un fost iubit ratat. Pe măsură ce facturile se adună și presiunea crește, Ollie trebuie să facă o alegere: să dea o ultimă lovitură și să se întoarcă la un mod de viață pe care a crezut că l-a lăsat în urmă sau să renunțe la tot.

Deja ai votat!
se încarcă...