JOI

0

20:30 PRO CINEMA

Planeta maimuţelor: Invazia (acţiune, SUA, 2011) Cu: Andy Serkis, Karin Konoval, Terry Notary, Richard Ridings

Cercetătorul Will Rodman (James Franco) din San Francisco testează pe maimuţe un medicament menit să vindece pacienţii care suferă de maladia Alzheimer. Unul dintre efectele adverse ale medicamentului este creşterea neobişnuită a nivelului de inteligenţă al maimuţelor.

22:45 PRO TV

Vacanţă cu peripeţii (comedie, SUA, 2015) Cu: Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo, Steele Stebbins, Leslie Mann

„Vacanță cu peripeții” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms și Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.

20:00 HBO

Din raiul meu (Dramă, SUA, 2009) Cu: Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Stanley Tucci, Susan Sarandon

Filmul, regizat de Peter Jackson pornind de la un scenariu scris de Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, este povestea unei fete de numai 14 ani, Susie Salmon, ucisă cu sălbăticie de un criminal rămas nedescoperit. Acum, fata e prinsă între două lumi – nu e nici în viață, dar nici nu a plecat definitiv și veghează din Raiul ei personal pentru ca familia ei să nu mai sufere, încercând să-i ajute pe cei dragi rămași în urma ei să-l găsească pe cel care a ucis-o, dar și să-și regăsească liniștea pierdută odată cu această tragedie. O distribuție impresionantă în acest thriller profund emoționant: Rachel Weisz, Mark Wahlberg, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Michael Imperioli și Saoirse Ronan.

21:00 CINEMAX

Pulbere (Dramă, SUA, 2018) Cu: Géza Röhrig, Matthew Broderick, Sammy Voit, Leo Heller, Janet Sarno

Shmuel (Géza Röhrig), un cantor Hasidic din New York, se zbate să-și găsească consolare în religie după moartea timpurie a soției lui în timp ce este obsedat de modul în care trupul ei se va descompune. După ce intră într-un parteneriat clandestin cu Albert (Matthew Broderick), un profesor de biologie de la colegiul comunitar local, cei doi fac o analiză amară și literală a lumii de dincolo.

Deja ai votat!
se încarcă...