MIERCURI

0

22:30 PRO TV

Ziua Patrioţilor (acţiune, 2016, SUA) Cu: J.K. Simmons, John Goodman, Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, Kevin Bacon

Patriots Day prezinta atacul cu bombă de la Maratonul din Boston, din 2013. Povestea arata atat rezultatul atacului, cât și lupta pentru prinderea teroristilor responsabili.

 

16:15 PRO CINEMA

Orasul suspiciunilor (dramă, SUA 2006) Cu: Tom Selleck, Saul Rubinek, Viola Davis, Kohl Sudduth, Polly Shannon, Mike Starr

Fostul detectiv Jesse Stone părăseşte oraşul Santa Monica, din California, şi se mută în Paradise, Massachusetts, împreună cu bătrânul lui câine, Boomer. Aici, el ia locul şefului poliţiei locale, Lou Carson, care a fost nevoit să se pensioneze mai repede.

 

20.30 ANTENA 1

Spioana (comedie, SUA 2015) Cu: Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law, Jessica Chaffin

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, și eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui traficant de arme și să prevenă o criză globală.

 

23:50 HBO

Lumina vieții mele (Dramă, SUA, 2019) Cu: Casey Affleck, Anna Pniowsky, Tom Bower, Elisabeth Moss, Hrothgar Mathews

O fată (Anna Pniowsky) și tatăl ei (Casey Affleck) călătoresc prin cartierele mărginașe ale societății la o decadă după ce o pandemie a omorât aproape întreaga populație feminină a lumii. Pe măsură ce tatăl fetei se zbate să-i protejeze inocența și să o țină departe de pericol, legătura lor și caracterul umanității sunt testate.

 

Deja ai votat!
se încarcă...