MARŢI

0

20:30 PRO TV

Urmărire disperată (acţiune, Africa de Sud, SUA, 2015) Cu: Morgan Freeman, Alga Kurylenko, James Purefoy, Jenna Saras, Karl Thaning, Greg Kriek, Lee raviv

Impreuna cu partenerul ei, o fosta agenta a armatei, pun la cale un jaf la o banca. In urma actiunii, femeia intra in poseia unui hard disc cu dovezi care o vor transforma intr-o adevarata tinta pentru o serie de asasini platiti.

20:30 PRO CINEMA

Apocalipsa androizilor (thriller, SUA/Canada, 2006) Cu: Wendy Anderson, Scott Bairstow, Ian Black

Cu ceva timp in urma, fiecare ar fi vrut sa-l vada pe inamicul sau mort. Insa pentru a supravietui, fiecare trebuie sa lupte pentru viata celuilalt. Ajunsa intr-un viitor in care fiecare zi inseamna o lupta pentru supravietuire, omenirea descopera ca trebuie sa se alieze cu fostii inamici – androizii.

20:00 PRIMA TV

Umbrele trecutului (dramă/thriller, S.U.A 2005) Cu: Ed Harris, Viggo Mortensen; Maria Bello

O familie obişnuită este adusă în atenţia publică după ce tatăl comite o crimă în legitimă apărare, chiar în restaurantul familiei.

23:35 CINEMAX

Fargo (Polițist, SUA, 1996) Cu: Frances McDormand, Steve Buscemi, William H. Macy, Peter Stormare, Harve Presnell

Un polițist și doi oameni nevinovați sunt găsiți morți pe o autostradă înzăpezită din Dakota de Nord. Marge Gunderson, o polițistă foarte însărcinată, investighează crima și va descoperi o conspirație a lăcomiei și prostiei. Jerry Lundegaard, un soț, tată și vânzător de mașini din Minneapolis, care se află de mult timp sub papucul șefului și socrului său foarte bogat, pune la cale o schemă elaborată care implică răpirea soției sale și o răscumpărare de un milion de dolari pentru a-și putea plăti datoriile strânse la jocurile de noroc. Dar tot ce ar putea merge prost merge. Personalitatea bonomă și înfățișarea modestă a ofițerului Gunderson ascunde o minte ascuțită și un simț puternic al moralității, iar ea vede rapid ce se află în spatele faptelor executate prost de niște răpitori incompetenți, dar foarte periculoși.

Deja ai votat!
se încarcă...