DUMINICĂ

0

21:50 HBO

Cecul sau viața (Acțiune, SUA, 2003) Cu: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti, Colm Feore

Trezindu-se cu amnezie pe termen scurt, Michael Jennings (Ben Affleck) descoperă că în ultimii trei ani a lucrat la proiecte secrete în schimbul a milioane de dolari. Dar când încearcă să-și ia cecul promis, află că el însuși a schimbat banii pentru un plic cu indicii aleatorii despre viața lui. Vânat de un agent FBI (Michael C. Hall) și de fostul său șef Rethrick (Aaron Eckhart), Michael se folosește de indicii ca să afle cine este și să-și demonstreze nevinovăția. Uma Thurman o interpretează pe Rachel, partenera și iubita lui.

21:50 CINEMAX

Operațiunea Valkyrie (Dramă, SUA, 2008) Cu: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Carice Van Houten

Operația purta numele de cod “Valkyrie”, ca și planul de urgență care trebuia pus în aplicare în cazul unei revolte împotriva guvernului nazist. Acest plan a fost modificat de conspiraționiștii care voiau să fie siguri de succes însă, din motive diverse, pe data de 20 iulie 1944 complotul a dat greș. Toți cei implicați au fost executați după un proces sumar. Bryan Singer (Usual Suspects, X-Men) izbutește un film perfect pentru vremurile noastre de ambiguitate și re-evaluări

22:15 PRO TV

Începutul (acţiune, SUA, 2010) Cu: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Ellen Page

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoț priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracției, adică al furtului de informații și secrete prețioase din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.

16:15 PRO CINEMA

Condamnat pe nedrept (dramă, SUA, 2010) Cu: Julia Ormond, Mahershala Ali, Lisa Arrindell Anderson, Bruce McKinnon, Omar J. Dorsey, Rhomda Griffis

Janet Gregory (Julia Ormond) preia cazul lui Calvin Willis (Mahershala Ali), un afro-american acuzat pe nedrept pentru că a violat o fata de cartier. Femeia începe o luptă pe viaţă şi pe moarte cu sistemul de justiţie pentru a-i face dreptate lui Calvin, care îşi petrece mai mult de 20 de ani în închisoare.

Deja ai votat!
se încarcă...