LUNI

0

20:30 PRO TV

Urmărire disperată (acţiune, Africa de Sud, SUA, 2015) Cu: Morgan Freeman, Alga Kurylenko, James Purefoy, Jenna Saras, Karl Thaning, Greg Kriek, Lee raviv

Împreună cu partenerul ei, o fostă agentă a armatei, pun la cale un jaf la o bancă. În urma acţiunii, femeia intră în poseia unui hard disc cu dovezi care o vor transforma într-o adevărată ţintă pentru o serie de asasini plătiţi.

22:30 PRO CINEMA

Cine râde la urmă… (comedie, USA, 2001) Cu: Camryn Manheim, Scott Cohen and Alexondra Lee

Samantha Berger (Camryn Manheim) este o barmaniță din New York care ar vrea să se numere printre vedetele spectacolului de stand-up comedy organizat în localul în care lucrează, dar îi este frică de cum ar reacționa publicul din cauza faptului că este supraponderală.

21:00 CINEMAX

Dispariția de la Clifton Hill (Thriller, Canada, 2019) Cu: Tuppence Middleton, Hannah Gross, David Cronenberg, Eric Johnson, Marie-Josée Croze

După moartea mamei ei, Abby (Tuppence Middleton), o femeie cu probleme și un trecut îndoielnic, se întoarce în orășelul ei natal, Niagara Falls, și la motelul dărăpănat pe care familia ei obișnuia să-l conducă. Cât se află acolo, este atrasă din nou de un mister care a bântuit-o încă din copilărie: ce s-a întâmplat cu băiatul pe care l-a văzut fiind ținta unei răpiri violente în pădure, în urmă cu 25 de ani? În timp ce Abby pornește în căutarea adevărului, trebuie să înfrunte o conspirație șocantă, demult îngropată, care durează de la fel de mult timp ca și cascada și demonii ei interiori. Având un aer de atmosferă suprarealistă, acest thriller este un puzzle psihologic captivant, a cărui acțiune se petrece pe tărâmul halucinant dintre realitate și percepție.

 

22:00 HBO

Proxima (Dramă, Franța, 2019) Cu: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger

Sarah Loreau (Eva Green), o astronaută și om de știință, își vede visul devenit realitate când este aleasă să participe la o misiune de un an la bordul Stației Spațiale Internaționale. Pe măsură ce începe un intens antrenament fizic și mental, ea trebuie să se împace cu ce va însemna pentru ea să-și părăsească fiica în vârstă de 7 ani. În timp ce data plecării se apropie și se confruntă cu mai multe provocări alături de echipa internațională condusă de un important astronaut NASA (Matt Dillon), angajamentul lui Sarah față de slujba ei și datoria ei ca mamă sunt supuse testului final.

Deja ai votat!
se încarcă...