MARŢI

0

21:30 PRO TV

Răpirea (acţiune, SUA, 2011) Cu: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina

Adolescenții Nathan și Karen găsesc din întâmplare un website pe care se află o mulțime de poze cu copii fie dispăruți, fie despre care se crede că au fost răpiți. Spre surprinderea lor, una dintre poze este cea a lui Nathan din copilărie, fapt care îl face să se întrebe dacă cei care l-au crescut sunt cu adevărat părinții lui.

22:30 PRO CINEMA

Ştiu ce-ai făcut asta vară (thriller, UŞA 1997) Cu: Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Bridgette Wilson, Johnny Galecki, Freddie Prinze Jr

Este 4 iulie şi patru prieteni Julie, Ray, Helen şi Barry sărbătoresc înainte de absolvire. La întoarcere, dau cu maşina peste un trecător care se află pe marginea şoselei. Panicaţi, crezând că l-au ucis, decid să arunce cadavrul în mare.

17:10 CINEMAX

Kerosen (Dramă, Rusia, 2019) Cu: Elena Susanina, Valeri Maslov, Inna Stepanova, Grigory Molotov, Evgenija Molotova

Pavla, o bătrână singură, locuiește lângă un drum important. Singurul semn de viață este magazinul de lângă casa ei. Uneori, șoferii de camion opresc la magazin ca să cumpere băutură pe care o beau în casa bătrânei. Ea îi găzduiește și face curat după ei, dar singurul ei prieten este o găină pe care o cară peste tot și care doarme în pat cu ea. Găina este mâncată de niște șoferi beți, magazinul se închide, alimentarea cu energie se oprește. Bătrâna începe să viseze la un porc și încearcă să obțină unul, nu pentru mâncare ci pentru companie și ca să fie viață într-o casă goală.

20:00 HBO

Joker (Thriller, SUA, 2019) Cu: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen

Filmul regizat de Todd Phillips se concentrează asupra unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC și spune o poveste fictivă, originală, nemaivăzută până acum pe ecran. Arthur Fleck, interpretat magistral de Joaquin Phoenix, este un bărbat care se chinuie să-și găsească propriul drum în societatea destrămată din Gotham. Ziua este clovn și speră să fie comediant seara…dar se pare că el este mereu ținta glumelor. Prins într-o existență ciclică între apatie și cruzime, Arthur ia o decizie proastă care determină o serie de evenimente oribile în acest studiu al unei personaj disprețuitor.

Deja ai votat!
se încarcă...