SÂMBĂTĂ

0

22:00 PRO TV

Dumnezeu pentru o zi (comedie, SUA, 2003) Cu: Jim Carrey, Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Philip Baker Hall, Chatherine Bell, Steve Carell

Bruce (Jim Carrey) este un reporter de televiziune spontan, cunoscut pentru interesantele sale poveşti, pline de umor, care îi fac pe toţi fericiţi.

22:30 PRO CINEMA

Fereastra secretă (thriller, SUA 2004) Cu: Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello, Timothy Hutton, Charles S. Dutton

Mort Rainey, un scriitor de succes, trece printr-o perioadă dificilă. După ce o surprinde pe soţia lui, Amy, cu care era căsătorit de 10 ani, cu un alt bărbat, cei doi se despart, iar Mort dă agitaţia oraşului pe un loc liniştit, de la ţară.

21:00 PRIMA TV

Povești din L.A. (dramă/mister, S.U.A 2004) Cu: Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon

Crash este o dramă cutremurătoare ce se petrece în Los Angeles-ul zilelor noastre, într-o societate în care teama şi rasismul generează reacţii violente în lanţ. O serie de personaje interferează întâmplător, fapt ce accentuează prăpastia care ameninţă să înghită oamenii, din ce în ce mai orbiţi de teoriile şi prejudecăţile pe care viaţa le impun în fiecare zi.Un poliţist de culoare al cărui frate îşi câştigă existenţa prin hoţie, doi hoţi de maşini care teoretizează în permanenţă pe seama urii rasiale din jurul lor, un avocat a cărui soţie îl incriminează pentru lipsa spiritului de acţiune, un poliţist veteran dispreţuit de mai tânărul său coleg, un imigrant din Persia care îşi cumpără un pistol pentru a-şi proteja magazinul de posibilii hoţi şi un lăcătuş hispanic care trebuie să suporte umilinţa de a fi considerat un răufăcător sunt doar câteva dintre personajele acestei drame în care bătăile inimii se măsoară în focuri de armă.

22:00 CINEMAX

Alb nesfârșit (Dramă, Islanda, 2019) Cu: Ingvar Sigurðsson, Ída Mekkín Hlynsdóttir, Hilmir Snær Guðnason, Sara Dögg Ásgeirsdóttir, Björn Ingi Hilmarsson

Într-un oraș islandez izolat, un șef de poliție (Ingvar Sigurdsson) începe să creadă că un bărbat din localitate a avut o aventură cu soția lui care a murit cu doi ani în urmă într-un accident de mașină. În scurt timp, obsesia lui față de aflarea adevărului devine mai puternică și îl pune în pericol pe el și pe cei dragi. O poveste despre durere, răzbunare și dragoste necondiționată.

Deja ai votat!
se încarcă...