DUMINICĂ

0

22:30 PRO CINEMA

Iubiri din trecut (dramă, Franţa, 2010) Cu: Laurent Couson, Audrey Dana

Prezintă cu multă emoție povestea unei femei al cărei curaj și atitudine conturează perfect silueta eroinei moderne. Ilva (Audrey Dana) este surprinsă în film începând din copilărie și până la maturitate: o tânără a cărei viață amoroasă este la fel de întortocheată precum un labirint. Ea cunoaște pe rând iubirea unui francez, a unui ofițer german, apoi se îndrăgostește de doi soldați americani.

20:00 PRIMA TV

Răzbunătorul (thriller, SUA 2006) Cu: Sam Elliott, Timothy Hutton

Poţi să fugi, dar el te va prinde. Te poţi ascunde, dar el te va găsi. Fostul erou de război al Forţelor Speciale Cal Dexter este un asasin plătit. Distrus de tragică moarte a soţiei şi fiicei sale, el şi-a făcut un scop în viaţă din a vâna criminalii de război pe care guvernele refuză să îi mai aducă în faţa justiţiei. Acum misiunea sa interferează cu o acţiune CIA şi asta îl transformă pe Dexter din ţintaş în ţinta, iar Panama, Washington DC, Bosnia-Herţegovina Africa de Sud sunt locaţiile în care se plasează această poveste despre dreptate şi răzbunare.

22:45 PRO TV

Lege pe cont propriu (acţiune, procod, 2017) Cu: Stephen Hogan, Pierce Brosnan, Jackie Chan, Dermot Crowley

Chan va intra în pielea unui umil proprietar de restaurant din Cartierul Chinezesc al Londrei. Viața sa liniștită este tulburată de uciderea fiicei sale.

17:50 CINEMAX

Nu întoarce privirea! (Dramă, Germania, 2018) Cu: Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer, Saskia Rosendahl, Oliver Masucci

Inspirat de evenimente adevărate și cu acțiunea întinzându-se de-a lungul a trei perioade din istoria germană, filmul spune povestea lui Kurt (Tom Schilling), un tânăr student la Arte, care se îndrăgostește de colega lui Ellie (Paula Beer). Tatăl lui Ellie, profesorul Seeband (Sebastian Koch), un doctor faimos, nu este mulțumit de alegerea fiicei lui și jură să distrugă relația celor doi. Ceea ce nimeni nu știe este că viețile lor sunt deja interconectate prin intermediul unei crime teribile pe care Seeband a comis-o cu ani în urmă.

Deja ai votat!
se încarcă...