LUNI

0

20:00 PRIMA TV

Borcănele de Crăciun (dramă, S.U.A. 2019) Cu: Markian Tarasiuk, Jeni Ross, Ron Lea
Bazat pe romanul lui Jason Wright, spune povestea reporteriţei Hope Jensen, care descoperă secretul din spatele „Borcanelor de Crăciun” – borcane umplute cu bani și date în mod anonim oamenilor nevoiași. Fenomenul a schimbat nenumărate vieți.

 

 

22.15 ANTENA 1

Scufiţa Rosie (fantastic, SUA 2011) Cu: Amanda Seyfreid, Billy Burke, Gary Oldman, Virginia Madsen, Julie Christie, Shiloh Fernandez, Max Irons

Valerie este o tânără frumoasă, îndrăgostită de un proscris, Peter, dar căreia părinţii i-au aranjat mariajul cu bogatul Henry. Dispuşi să sacrifice totul pentru iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă împreună, dar evadarea le este dată peste cap de o tragedie. Sora fetei este ucisă cu bestialitate de un vârcolac, o creatură care sălăşluieşte în pădurile din jurul satului lor şi cu care de mulţi ani sătenii au păstrat un pact fragil, sacrificându-i în fiecare lună un animal. Dar într-o noapte cu lună însângerată, vârcolacul rupe armistiţiul şi se încumetă să ia o viaţă umană.
Însetaţi de răzbunare, sătenii cer ajutorul Părintelui Solomon. Însă venirea lui are consecinţe nebănuite, căci îi avertizează că lupul ia formă umană în timpul zilei şi poate fi oricare dintre ei. Numărul morţilor creşte cu fiecare răsărit al lunii, iar Valerie descoperă că are o legătură specială cu bestia – una care îi atrage inexorabil unul spre celălalt, iar asta o transformă în suspect, dar şi în… momeală.

 

 

16:15 PRO CINEMA

Uite cine vorbeşte (comedie, SUA, 1989) Cu: John Travolta, Kirstie Alley, Olympia Dukakis, George Segal,      

Mollie are un bebeluş pe nume Mikey şi, considerând pe bună dreptate că tatăl biologic nu e potrivit în rol, caută un altul, pentru alegerea căruia îi cere părerea chiar băieţelului. Cel ales este James, un şofer de taxi transformat în dădacă, profesie pentru care deţine toate calităţile cerute: ştie să danseze, să piloteze şi mai ales s-o facă pe mami să râdă.

 

 

 

20:30 PRO TV

Recurs la răzbunare (acţiune, Bulgaria, SUA 2017) Cu: Antonio Banderas, Karl Urban, Paz Vega

Soția și fiica lui Frank Valera (Antonio Banderas), Sue (Cristina Serafini) și Olivia, sunt ucise la scurt timp după un spectacol de talente, în care Olivia cântă o melodie pentru Frank, iar trupurile lor sunt aruncate într-o gaură din apropierea curții trenului.

 

Deja ai votat!
se încarcă...