MARŢI

0
Brad Pitt

20:30 PRO CINEMA

Alien: Vânătoarea (acţiune, SUA, 2003) Cu: James Spader, Janine Eser, John Lynch, Nikolai Binev

O echipă de cercetători de la o bază americană staţionată în Antarctica primeşte un semnal codat de la un obiect neidentificat aflat sub un strat gros de gheaţă. Singurul care poate elucida acest mister este criptologul Julien Rome, un expert implicat în cercetarea inteligenţei extraterestre.

20.30 ANTENA 1

Bumblebee (aventuri, SUA 2018) Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Dylan O’Brien

Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California. Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

20:30 PRO TV

Domnul şi doamna Smith (acţiune, SUA 2005) Cu: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody, Kerry Washington, Keith David

John (Brad Pitt) şi Jane (Angelina Jolie) Smith sunt un cuplu normal, cu o căsnicie obişnuită, însă fiecare ascunde câte ceva faţă de celălalt.

23:40 CINEMAX

Sărutul care ucide (Thriller, SUA, 1997) Cu: Morgan Freeman, Ashley Judd, Cary Elwes, Alex McArthur, Tony Goldwyn

Alex Cross (Morgan Freeman), un psiholog legist și detectiv din Washington, D.C, se duce în Durham, Carolina de Nord când nepoata lui Naomi este dată dispărută. El află de la poliția locală că Naomi face parte dintr-o serie de tinere care au dispărut. La puțin timp după sosirea lui, una dintre fete este găsită moartă și interna Kate McTiernan (Ashley Judd) este răpită din casa ei. Când se trezește din starea ei, Kate își dă seama că este una dintre prizonierele unui bărbat mascat care își spune Casanova. Ea reușește să scape și este rănită grav când sare de pe o stâncă în râu. După ce își revine, Kate face echipă cu Cross ca să-l găsească pe Casanova. În timp ce investighează, cei doi descoperă că este posibil ca psihopatul să nu lucreze singur.

 

Deja ai votat!
se încarcă...