MIERCURI

0
SAN SEBASTIAN, SPAIN - SEPTEMBER 25: Actor Arnold Schwarzenegger attends the 'Wonder Of The Sea 3D' photocall at the Kursaal Palace during the 65th San Sebastian International Film Festival on September 25, 2017 in San Sebastian, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

22.15 ANTENA 1

Goana după cadou (comedie, SUA 1996) Cu: Arnold Schwarzenegger, Jim Belushi, Rita Wilson

Când Howard lipseşte de la antrenamentul de karate al fiului său, el promite să se revanşeze de Crăciun cu o jucărie pe care micuţul şi-o dorea de multă vreme. Ceea ce Howard nu ştie este faptul că fiecare copil din oraş vrea să aibă jucăria respectivă, iar părinţii fac tot posibilul să îndeplinească dorinţele odraslelor. În Ajunul Crăciunului el trebuie să concureze cu un lucrător postal, un actor, un poliţist şi cu aproape fiecare părinte din oraş, pentru a face rost de jucăria mult visată. În timp ce Howard se agită în oraş, băieţelul sau îi duce dorul, iar soţia sa primeşte avansuri din partea unui vecin foarte insistent.

 

20:30 PRO CINEMA

Suspectul (acţiune, SUA, 2002) Cu: James Caan, Johnathon Schaech, Elizabeth Lackey, David Field, Sydney Jackson, Paul Glover

Pentru Daniel Pruitt, un poliţist extenuat din Seattle, o excursie cu cortul se transformă într-un coşmar atunci când soţia sa, Jessica, este atacată ni pădure. În drum spre spital, ei au un accident, iar Jessica îşi dă seama că şoferul celeilalte maşini este chiar cel care a atacat-o. Înnebunit de furie, Pruitt îl ia la bătaie pe bărbat.

 

 

18:50 CINEMAX

Doar pentru ochii tăi (Acțiune, Marea Britanie, 1981) Cu: Roger Moore, Carole Bouquet, Topol, Lynn-Holly Johnson, Julian Glover

Roger Moore îl interpretează pe agentul 007 cu determinare letală, atunci când Bond se infiltrează în lumea criminală subterană din Grecia pentru a obține un sistem capabil de a controla o flotă de submarine nucleare. Din adâncurile oceanului până în vârf de munte, Bond se va lupta pe viață și pe moarte pentru a păstra dispozitivul departe de mâinile rușilor în acest thriller alert. Topol, Lynn-Holly Johnson și Julian Glover fac și ei parte din distribuție, iar Sheena Easton interpretează faimosul cântec de pe coloana sonoră care a fost nominalizat la Oscar.

 

23:50 HBO

Cazul Collini (Dramă, Germania, 2019) Cu: Elyas M’Barek, Alexandra Maria Lara, Franco Nero, Heiner Lauterbach, Manfred Zapatka

Fabrizio Collini (legendarul actor italian Franco Nero) s-a pensionat de curând. Este un bărbat liniștit, modest care nu pare că ar fi în stare să rănească pe cineva. Totuși, el ucide cu brutalitate un industriaș faimos într-unul dintre cele mai importante hoteluri din Berlin. Collini ajunge să fie reprezentat de Caspar Leinen (Elyas M’Barek), un avocat al apărării începător dornic să-și lanseze cariera cu un verdict de nevinovat. În scurt timp, complicațiile apar atunci când Collini recunoaște crima, dar refuză să spună care a fost motivul. Pe măsură ce Leinen caută indicii, el descoperă o legătură personală cu victima și un adevăr teribil din centrul sistemului legal german care se întinde înapoi până la perioada de după Germania nazistă. Dar cât este dispus să sacrifice ca să dezvăluie adevărul?

 

Deja ai votat!
se încarcă...