JOI

0

22.15 ANTENA 1

Mary Poppins revine (fantastic, SUA 2018) Cu: Emily Blunt, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Manuel Miranda, Meryl Streep

Michael și Jane au crescut și sunt adulți. Michael, cei trei copii ai săi și menajeră lor, Ellen, locuiesc pe strada Cherry Tree Lane. După ce Michael suferă o grea pierdere personală, enigmatica dădacă Mary Poppins reintră în viața familiei Banks și, împreună cu veșnic optimistul aprinzător de felinare stradale Jack, își folosește abilitățile magice unice pentru a ajuta familia Banks să redescopere bucuria și uimirea care lipseau din viața lor. Pentru asta, Mary Poppins le face cunoștință copiilor cu câteva personaje caraghioase și amuzante, inclusiv cu excentrica ei verișoară Topsy.

16:15 PRO CINEMA

Eu sunt Moşul (comedie, SUA 2001) Cu: Whoopi Goldberg, Nigel Hawthorne, Brian Stokes Mitchell, Victor Garber, Taylor Negron

Lucy Cullins (Whoopi Goldberg), un producător de succes al unui post de teleshopping, angajează în preajma sărbătorilor de iarnă un actor pe nume Nick, pentru a-l interpreta pe Moş Crăciun.

19:30 PRIMA TV

Jack Frost (comedie, SUA 1998) Cu: Michael Keaton, Kelly Preston,  Joseph Cross

Jack Frost (Michael Keaton) este pe cale să îşi împlinească una dintre cele mai mari dorinţe ale sale, afirmarea talentului de muzician. Preţul pe care-l plăteşte este însă mare, căci Jack îşi petrece mult timp departe de Gabby (Kelly Preston) şi Charlie (Joseph Cross), soţia şi fiul său. De un Crăciun el se grăbeşte să ajungă acasă la familia sa şi moare într-un accident de maşină. Băieţelul îi simte foarte mult lipsă şi dorinţa lui de a-şi revedea tatăl este atât de mare că acesta se va întoarce. În trupul unui om de zăpadă!

21:00 CINEMAX

Peel (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Emile Hirsch, Jack Kesy, Shiloh Fernandez, Jacob Vargas, Garrett Clayton

Peel Munter a fost abandonat de tatăl lui când avea doar 5 ani și a fost crescut aproape în izolare de o mamă iubitoare, dar foarte grijulie și instabilă emoțional. Când mama lui moarte brusc, Peel, acum în vârstă de 30 de ani, rămâne complet singur. Fără o slujbă, fără familie sau prieteni, el trebuie să facă o alegere: să trăiască singur și neliniștit, ca mama lui, sau să schimbe cursul destinului său și să se avânte în necunoscut. Peel dedice să accepte niște chiriași deoarece nu poate plăti ratele la casă. În scurt timp, el își face o nouă familie, dar unul dintre colegii lui de cameră îi trădează încrederea și îl obligă pe Peel să plece în căutarea fraților săi care au fost luați de lângă el cu mulți ani în urmă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...