VINERI, 25 DECEMBRIE

0
Greva de Crăciun

PRO CINEMA

20:30 Greva de Crăciun (comedie, USA, Canada, 2010) cu Daphne Zuniga, David Sutcliffe, Victor Zinck Jr.

Cei doi fii ai doamnei Joy Robertson vor fi la facultate anul viitor, așa că ea dorește ca în acest an să organizeze „cel mai tare Crăciun din viața lor”. Bucuria sa are de suferit după ce observă că soțul și fiii ei au propriile lor preocupări și nu o ajută cu pregătirile de Crăciun. Inspirată de o grevă a băcăniilor din oraș, Joy decide să le urmeze exemplul și începe o „grevă de Crăciun”.

PRO TV

23:00 Super party la birou (comedie, SUA, India, 2016) Cu: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller, Jennifer Aniston

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

 

TVR 1

21:10 Frumoasa şi Bestia (fantastic, coprod. 2014) cu Vincent Cassel, Léa Seydoux

E anul 1720. După naufragiul flotei sale, un comerciant ruinat se exilează la țară alături de cei șase copii ai săi, printre care e și Belle, cea mai mică dintre fiice, o fată veselă și plină de grație. După o călătorie istovitoare, comerciantul descoperă ținutul magic al Bestiei, care-l condamnă la moarte pentru furtul unui trandafir. Belle se simte responsabilă de teribila soartă ce i se pregătește familiei sale și decide să se sacrifice în locul tatălui. Ca urmare, merge singură la palatul Bestiei. Acesta n-o ucide, ci o invită în fiecare seară la cină. În timp, cei doi încep să afle lucruri unul despre celălalt, mai cu seamă că Belle visează noaptea frânturi din trecutul Bestiei și al ținutului său. Fata descoperă că povestea Bestiei e tragică și că făptura feroce și solitară de acum a fost cândva un prinț șarmant. Curajoasă cum e, Belle începe să lupte cu obstacolele, își deschide inima și reușește să elibereze Bestia de blestem. Iar pe parcurs descoperă dragostea adevărată.

 

PRIMA TV

22:00 Ceva, ceva tot o ieşi (comedie/romantic, S.U.A. 2003) cu Jack Nicholson, Diane Keaton

Harry Sanborn (Nicholson) este un burlac cu experiență care are relații doar cu femei sub 30 de ani. În timpul unui așa-zis week-end romantic cu ultima lui cucerire, Marin (Peet), la casa de pe plajă a mamei sale din Hampton, New York, Harry are dureri toracice. Mama lui Marin, Erica Barry (Keaton), o scriitoare de succes, divorțată, se lasă greu convinsă să îi acorde primul ajutor. Când rămân singuri, Harry descoperă cu surprindere că este atras de Erica, motivele fiind potrivite. Și în ciuda protestelor ei inițiale în ceea ce îl privește pe Harry, Erica simte că redescoperă iubirea. Complicațiile romantice intervin în momentul în care Erica este de asemenea curtată de fermecătorul medic de treizeci și ceva de ani, al lui Harry, Julian Mercer (Reeves). În momentul în care își revine, Harry se întoarce la fostele lui obiceiuri. Totuși, când sentimentele lui pentru Erica îi schimbă viața, Harry trebuie să își schimbe complet și adevărat comportamentul pentru a o recâștiga.

Deja ai votat!
se încarcă...