DUMINICĂ 27 DECEMBRIE

0

HBO

21:00 Coco (Animație, SUA, 2017) cu Alanna Ubach, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Anthony Gonzalez, Renee Victor

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații.

 

TVR 2

22:15 Dragoste la persoana a treia (dramă coprod. 2013) cu Liam Neeson, Mila Kunis, Olivia Wilde, Maria Bello, Adrien Brody, James Franco

Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale. Dar într-o relație există mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dăm seama uneori de existența acestuia, dar există în mod cert. Mai mult decât o colecție de povești de dragoste, Dragoste la persoana a treia e un puzzle în care adevărul e abia întrezărit, indiciile de-abia sesizate cu colțul ochiului, și nimic nu e cu adevărat ceea ce pare la prima vedere.

 

HAPPY CHANNEL

22.00 Dragă Moş Crăciun (Canada 2011) cu Amy Acker, David Haydn-Jones

Crystal (Amy Acker) e obligată de bogaţii ei părinţi să îşi pună ordine în viatţă până la Crăciun, altfel îi taie fondurile. Panicată, Tânăra se angajează la o cantină socială, dar o face numai ca să fie în prajma unui văduv chipeş.

 

PRO TV

20:00 Jason Bourne (acţiune, 2016, SUA) Cu: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.

Deja ai votat!
se încarcă...