LUNI, 28 DECEMBRIE

0

FILM NOW

20:00 Teoria întregului (2014   Dramă) cu Eddie Redmayne,Felicity Jones,Charlie Cox

Theory of Everything descrie relația dintre Hawking și soția sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenți la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de știință începea să sufere consecințele afecțiunii care l-a paralizat, forțându-l să trăiască într-un scaun cu rotile și să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten.

 

HBO

21:35 Fiicele doctorului March (Dramă, SUA, 2019) Cu: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Meryl Streep

Regizoarea şi scenarista Greta Gerwig (Lady Bird) ecranizează Little Women, care se bazează atât pe romanul clasic cât şi pe alte scrieri ale Louisei May Alcott, redând parcursul, suişurile şi coborâşurile vieţii lui Jo March, un alter ego al scriitoarei. În accepţiunea lui Gerwig, îndrăgita poveste a celor patru surori, care erau hotărâte să-şi trăiască viaţa după propriile lor criterii, este valabilă în orice epocă şi totodată potrivită pentru momentul actual.

 

PRO CINEMA

20:30 Lacrima diavolului (dramă, SUA, Canada, 2010) cu Tom Everett Scott, Natasha Henstridge

În această dramă incitantă, un agent FBI pensionar revine în agenție ca să ajute la rezolvarea cazului unui maniac periculos, cunoscut sub porecla “groparul”, care terorizează Washington. Atunci când un pistolar omoară câțiva oameni într-un loc public din Washington, FBI primește o un bilet promițând atacuri similare la fiecare 24 de ore, dacă suma de 20 de milioane nu va fi plătită. Cum singurul indiciu e scrisoarea scrisă de mână, agentul special Margaret Lukas îl cheamă pe grafologul Parker Kincaid. Acesta e un fost agent HBI care a părăsit forțele după ce fiul său a fost atacat de un ucigaș la a cărui căpturare Kincaid a contribuit. În timp ce-și unește forțele cu Lukas pentru a da de urmele ucigașului, Kincaid luptă și cu fosta sa soție pentru custodia copiilor săi.

 

TVR 1

22:10 Fără întoarcere (dramă coprod. 2015) cu Sam Neill, Adrien Brody

Viața psihologului Peter Bower (Adrien Brody) e întoarsă pe dos atunci când acesta descoperă un secret sinistru legat de pacienții săi. Cu riscul de a-și pierde mințile, Peter începe să-și investigheze propriul trecut în căutarea unor răspunsuri. Ceea ce va descoperi însă, e un secret înfricoșător, pe care numai el îl poate îndrepta.

Deja ai votat!
se încarcă...