VINERI

19:15 CINEMAX

 Bătălia galactică (Comedie, SUA, 1999) Cu: Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub, Sam Rockwell

Filmul este o comedie SF, cu Tim Allen și Sigourney Weaver. Vreme de patru ani, echipajul de pe nava spațială NSEA Protector a realizat misiuni palpitante în spațiu. Apoi, serialul TV a fost scos din grila de programe. Douăzeci de ani mai târziu, îi reîntâlnim pe cei cinci protagoniști ai serialului anilor ’70, care încă pun pe ei costumele din serial când merg la emisiuni sau de dragul fanilor la alte apariții publice. Doar că unii dintre admiratori vin de undeva de departe, mult mai departe decât și-ar fi putut imagina oricine. Astfel, niște extratereștri care au confundat serialul de televiziune cu un documentar au venit cu misiunea de a-i răpi pe actorii din distribuție pentru a-i ajuta în războiul lor împotriva unui adversar mortal. Și asta se și întâmplă.

22:00  HBO

A fost odată la Hollywood (Dramă, SUA, 2019) Cu: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino

Acțiunea filmului se desfășoară în 1969 în Los Angeles unde totul se schimbă pe măsură ce vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și Cliff Booth (Brad Pitt), dublura lui care îi face cascadoriile, încearcă să-și găsească drumul într-o industrie pe care nu o mai recunosc. Al nouălea film al scenaristului și regizorului Quentin Tarantino are o distribuție numeroasă și mai multe fire narative și aduce un tribut ultimelor momente ale epocii de aur a Hollywood-ului.

21.45 ANTENA 1

Crima din Orient Express (poliţist SUA 2017) Cu: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Michele Pfeiffer, Judy Dench, Penelope Cruz

Începe ca o călătorie interesantă cu trenul prin Europa, dar se transformă rapid într-una din cele mai misterioase, pline de suspans și palpitante povești spuse vreodată. Din romanul celui mai bine vândut autor Agatha Christie, „Crima din Orient Express” prezintă povestea celor treisprezece străini aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată, atunci când unul dintre ei intră în cursa contra cronometru pentru a rezolva puzzle-ul, înainte ca ucigașul să lovească din nou.

22:30 PRO CINEMA

Chiriaşul (thriller, SUA 2009) Cu: Alfred Molina, Hope Davis

Un cuplu închiriază o cameră unui tânăr misterios, care ar putea fi vinovat de o serie de crime oribile care s-au petrecut în ultimul timp în cartier. Inspirat din aceeaşi carte ca The Lodger din 1927 în regia lui Alfred Hitchcock.

Deja ai votat!