SÂMBĂTĂ

0

23:35 CINEMAX

Vis înaripat (Dramă, SUA, 1992) Cu: Lorraine Bracco, John Heard, Adam Baldwin, Elijah Wood, Joseph Mazzello

După un divorț recent, Mary (Lorraine Bracco), o mamă naivă, dar care își iubește copiii, se mută cu cei doi băieți, Mike și Bobby (Elijah Wood și Joseph Mazzello), în California ca să înceapă o viață nouă. Dar când Mary se recăsătorește și familia se mută în alt oraș, frații sunt obligați să se adapteze unei realități dure, și anume tatăl vitreg instabil (Adam Baldwin) începe să-l amenințe pe Bobby. În timp ce băieții se chinuie să-i reziste bărbatului imprevizibil, găsesc o soluție fantastică. Dar cei doi trebuie să aibă încredere unul în celălalt și în imposibil în timp ce transformă un mic cărucior roșu într-un vehicul care îl duce pe Bobby într-un zbor triumfător, uimitor.

21:55 HBO

Negru și albastru (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Naomie Harris, Tyrese Gibson, Frank Grillo, Mike Colter, Reid Scott

Filmul este un thriller plin de acțiune despre o polițistă (Naomie Harris) aflată la început de drum care fără să vrea surprinde moartea unui tânăr traficant de droguri pe camera ei de corp. După ce își dă seama că crima a fost comisă de polițiști corupți, ea face echipă cu singura persoană (Tyrese Gibson) din comunitatea ei care este dispusă să o ajute în timp ce încearcă să scape atât de criminalii în căutare de răzbunare cât și de polițiștii care vor cu disperare să distrugă înregistrarea incriminatoare.

21:30 ANTENA 1

Pulbere de stele (aventuri SUA 2007) Cu: Michele Pfeiffer, Charlie Cox, Sienna Miller, Michelle Pfeiffer

O echipă imbatabilă formată din scriitorul de mare succes Neil Gaiman și regizorul Matthew Vaughn aduce pe ecranele din toată lumea filmul Stardust / Pulbere de stele, o încântătoare poveste despre o stea căzătoare care nimerește într-un ținut fermecat și care se dovedește a nu fi un meteorit obișnuit, ci o tânără foarte frumoasă și curajoasă. Puterile ei secrete vor fi ținta unei vânători pornite de niște vrăjitoare, de niște pirati, dar și de niște fețe împărătești. Toți vor un singur lucru: inima fetei.

20:30 PRO CINEMA

Obsesia (thriller, SUA 2009) Cu: Idris Elba, Beyoncé, Ali Larter

Derek Charles lucrează la o firmă și a fost promovat recent într-o funcție cu răspundere extrem de importantă, putându-se considera un om împlinit din punct de vedere profesional. În viața personală, Derek este căsătorit cu frumoasa Beth și au împreună un fiu, viața de familie oferindu-i o oază binemeritată de liniște, fericire și înțelegere ori de câte ori se întoarce acasă obosit de la locul de muncă. Numai că existența idilică și lipsită de probleme a lui Derek Charles este amenințată de tânăra Lisa Sheridan, o femeie angajată pe perioadă determinată la biroul lui, care pare să fi dezvoltat o pasiune obsesivă față de el. Pe măsură ce Lisa devine din ce în ce mai insistentă și mai agasantă și începe să îl hărțuiască, bărbatul își dă seama că riscă să piardă tot ceea ce a obținut de-a lungul timpului prin muncă și eforturi susținute și că atât cariera sa de succes, cât și căsnicia de invidiat pe care o are cu Beth sunt puse în pericol.

 

Deja ai votat!
se încarcă...